2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهــر بیاید نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 86 پست
از کجاا معلوم؟اینجور ک معلومه پسره میخاد بهش فرصت بده اگ میخاس سرکوفت بزنه الانم‌میتونس بزنه میگه حت ...

دوستم میگه مادرشوهرم یکبار فقط بد حرف زد ولی من همون شب کلی گریه کردم پیام دادم ب شوهرم ک بیاد حرف بزنیم گفته خواهش میکنم بیا شوهره ک اومده بهش گفته من خودم میرونم چ غلطی کردم توام میدونی عذاب دجدان داره دقم میده ب مامانت بگو خواهشاااا انقد عذابم نده با حرفاش میگه شوهره بهش گفته آره خب همه ک مث من نیسن تو روت نیارن ولی از روز بعدش مادرشوهره مث قبل شده و عزیزم عزیزم میگفته و میگفته درست میشه انشاالله محبتتو زیاد کن نذر کن برو مشاوره کمکش میکنه الان دیگه

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
از کجاا معلوم؟اینجور ک معلومه پسره میخاد بهش فرصت بده اگ میخاس سرکوفت بزنه الانم‌میتونس بزنه میگه حت ...

اره واقعا ... به نظرم درست میشه اما چرا همسرش اینقدر سرتق بازی در میاره🤔

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا ... به نظرم درست میشه اما چرا همسرش اینقدر سرتق بازی در میاره🤔

خب از قبلم پسره خیلی لجباز بود الان ک دیگه هیچی 

ولی خودش هی قاطی حرفاش میگه شاید همه چی خوب بشه بعد یه مدت شایدم نه باید صبر کرد ولی اگه نمیتونی صبر کنی طلاق بگیر خب من حس میکنم داره امید میده ب دوستم

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

موقتی هستش. بعد چند ماه باز شروع میشه دعواشون. بخاطر خیانتش. همش شک میکنه. درست نمیشه. همش فکرشود به اینه ک نکنه الان زنم خیانت کنه بمن. 

خب از قبلم پسره خیلی لجباز بود الان ک دیگه هیچی  ولی خودش هی قاطی حرفاش میگه شاید همه چی خوب ب ...

با شناختی که من از اقایون دارم به نظرم خوب میشه به دوستت بگو حس و حالشو خوب کنه یکم شاد باشه در بیار از این حال و هوای منفی ... شوهرش خوب میشه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
با شناختی که من از اقایون دارم به نظرم خوب میشه به دوستت بگو حس و حالشو خوب کنه یکم شاد باشه در بیار ...

واسه زندگیشون دعا کنید

عزیزم وضع مالیشون متوسطه دوستم عاشق شوهرشه اصلا تا حرف جدایی جلوش میزنیم دعوا میکنه هرچند میگه حتی ا ...

عقدن ولی عروسی کردن؟متوجه نشدم..

خب پس برن مشاوره و دوستت سعی کنه اعتمادشو جلب کنه هرچند سخته

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
عقدن ولی عروسی کردن؟متوجه نشدم.. خب پس برن مشاوره و دوستت سعی کنه اعتمادشو جلب کنه هرچند سخته

میگم عقدن ولی باکره نیس دیگه دوستم :/