2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهــر بیاید نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 86 پست
پس بیچاره بچگیم‌نکرده

آره بعد ازدواجشم یه مشکلای کوچیکی بود مثلا شوهرش عشق رفیق و رفیق باز بوده و وقتی میومده خونه دوستم زیاد با خانواده دوستم حرف نمیزده اهل مهمونی و شلوغی خانوادگی نبوده دوستمم میگه همش سرش با خانوادم بحث بود حتی ب خاطر دفاع ازش کتک میخوردم وقتیم میرفته باهاش حرف بزنه میگفته تقصیر خودته اگه بی دلیل کتک میخوردی میتونسم ازت دفاع کنم ن الان اونم دیگه از رو بچگی یه خطایی کرده الان پشیمونه از عذاب وجدان بچه داره آب میشه دلم میسوزه واسش هیچ کاریم دستم نیس

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
آره . خیلی هم براشون سخته. انگار دنیارو ازدست دادن. من یبار دیدم شوهرم چت میکنه کلی دعوتش کردم. هواس ...

نمیدونم چرا همه میگن مردا براشون خیانت خیای سخته.بنظدم خیانت واسه هردو جنس سخته اگ مرد غرورش و دلش میشکنه زنم کللل احساس و امیدش و قلبش میشکنه مرد باز منطقی تره میتونه به مرور راحت خر کنار بیاد اما زن حساس تره و براش سخت تره واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیت سختیه ... برای دوستتون دعا میکنم تا خدا کمکش کنه ... به دوستتون چن تا توصیه دارم : اول اینکه ...

امیدوارم واسش دعا کنید 

ممنون نظرتون خودش یه پا دلگرمیه

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
آره بعد ازدواجشم یه مشکلای کوچیکی بود مثلا شوهرش عشق رفیق و رفیق باز بوده و وقتی میومده خونه دوستم ز ...

وای خیلی بده.خانوادش وضع مالیشون چطوره؟

ب نظرم اگ خیلی داره اذیت میشه جدابشه اگ خانوادش حمایتش میکنن.بعد بره دانشگاه و دوست پیداکنه سرگرم شه.حداقل جوونیشو بکنه

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
اصلا به اکانتای قبلیت کار ندارم این یه رکورده هر دو ساعت یه تاپیک خدا قوت استارتر جان

خخخ بیخیال حالا 

بنظرم شوهرش امیدداره ک درست بشه.دوستت تنهابره مشاوره از شوهرشم واقعا معذرت بخاد باااش حرف بزنه فرصت ...

ممنون از دلگرمیت

متاسفانه مادرشوهرش فهمیده مادرشم همینطور ولی کسی دیگه جز مشاور نمیدونه ولی خب مادرشوهرشم خوبه داره کمک میکنه بهش با پسرشم خیلی حرف میزنه 

وای خیلی بده.خانوادش وضع مالیشون چطوره؟ ب نظرم اگ خیلی داره اذیت میشه جدابشه اگ خانوادش حمایتش میکن ...

عزیزم وضع مالیشون متوسطه دوستم عاشق شوهرشه اصلا تا حرف جدایی جلوش میزنیم دعوا میکنه هرچند میگه حتی اگه شوهرمو دوسم نداشتم نمیتونسم جداشم چون هیچکس پشتش نیس میگه مطمئنا تا آخر عمر خانوادم تو سرم میزنن و باز مثل قبل زندانیم میکنن تو خونه... بعدشم درسته عقدن ولی عروسی کردن و ب نظر من فعلا جدا نشه بهتره با این اوضاع جدا هم بشه آینده خوبی در انتظارش نیس

ممنون از دلگرمیت متاسفانه مادرشوهرش فهمیده مادرشم همینطور ولی کسی دیگه جز مشاور نمیدونه ولی خب مادر ...

خب پس خداروشکر خوبه.خودشم باشوهرش حرف بزنه اما جوری نباشه هی خیانتو یادش بندازه.دعا میکنم زودتر اوضاش درست بشه اصلا ناامید نباشه

الان از پارسال تا حالا همسر دوستت بهش سرکوفت میزنه ؟ مثلا به رخش بکشه یا بخواد اونم به نوعی جبران کنه ؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
جدا بشه بهتره. هیچ چی درست نمیشه. همش سرکوفت میخوره تا آخر عمرش

از کجاا معلوم؟اینجور ک معلومه پسره میخاد بهش فرصت بده اگ میخاس سرکوفت بزنه الانم‌میتونس بزنه میگه حتی مادرشوهرشم رفتارش خوبه

الان از پارسال تا حالا همسر دوستت بهش سرکوفت میزنه ؟ مثلا به رخش بکشه یا بخواد اونم به نوعی جبران کن ...

میگه اصلا به روم نمیاره که مثلا سرکوفت بزنه یا آبرومو ببره ولی خیلیییی سرد شده درسته حق داره خب ولی میخواد ببینه چیکار باید بکنه اوضاع بهتر بشه شوهره یه جورایی مث غریبه شده فقط دوهفته ای دوبار همو میبینن و یکبار شاید رابطه داشته باشن

نمیدونم چی بگم خب خودش بگه پشیمونم بچگی کردم و دلشو بدست بیاره همه جوره

مردا اکثرا زود قانع میشن فقط خودش میتونه زندگیشو نجات بده با ناز و عشوه

ادمیزاد جایزالخطاس

ولی دیگه اینکارا رو نکنه خیانته حتی فکر ب یکی دیه خیانته

حالا بجا خودش همسرش بود طلاق رو اولین و اخرین راه میدونست البته مطمین نیستم اخه تو نی نی سایت ملت اینجورن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
الان از پارسال تا حالا همسر دوستت بهش سرکوفت میزنه ؟ مثلا به رخش بکشه یا بخواد اونم به نوعی جبران کن ...

یا خدا استارتر یک ساله ک اوضا اینطوریه؟؟؟؟؟حتمااا مشاور بره و جدی باشوهرش حرف بزنه بگه اگ قراره اوضا درست شه باید توهم یه حرکتی بکنی و خلاصه سعی کنه اوضاع درست شه.یه سال خیلیه واقعا دیگه بیشتر ازاین نباید منتظر و بلاتکلیف بمونه

میگه اصلا به روم نمیاره که مثلا سرکوفت بزنه یا آبرومو ببره ولی خیلیییی سرد شده درسته حق داره خب ولی ...

اگه واقعا مادر همسرش داره باهاش حرف میزنه خیلی کار راحت میشه خیلی ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...