2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهــر بیاید نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 86 پست

اسی ببخشیدا 

یه سوال

دوازده ساعته عضو شدی 

شش تا تاپیک زدی یعنی میانگین هر دو ساعت یه تاپیک- بابا دستمریزاد  

اون وقت من با این سابقه ام     

من رفتم تو افق محو بشم اودافظ شما  

واسه دوستون هم مشاوره و گذشت زمان و بدست آوردن اعتماد سلب شده شازده دوماد 

فعلا

شوهرش دوسش داره اما خیانت دوستتون براش خیلی سخت بوده ...الانم داره تنبیه ش میکنه ک دیگ تکرار نکنه ...دوستت راه سختی در پیش داره برا اینکه خودشو ب شوهرش ثابت کنه

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اونقد دوسش داره که چن روز نمیبینتش دیوونه میشه الانم افسرده شده میگه عذاب وجدان خودم اذیتم میکنه ...

بنظرم شوهرش داره تنبیهش میکنه که دیگه اینکارو نکنه زنش

ولی قلبا دوسش داره وگرنه میگفت طلاق

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
شوهرش فقط داره تنبیه ش میکنه وگرنه دوست داره زنشو.....خودشو ثابت کنه ب شوهرش باگذشت زمان همه چی درست ...

خدا کنه 

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

محال ببخشه طلاقشو بگیره بره دنبال زندگیش چون دیگه بدرد نمیخوره اون زندگی 

من بعنوان کسی که خیانت دیدم همیشه میگفتم استغفرالله اگر خدا هم بیاد ضامن شوهرم بشه بازم نمیبخشم  

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اسی ببخشیدا  یه سوال دوازده ساعته عضو شدی  شش تا تاپیک زدی یعنی میانگین هر دو ساعت یه ت ...

عزیزم من قبلا هم عضو بودم با چند تا اکانت ولی حذف که میکردم نمیتونسم وارد اکانت قبلی بشم با جدید میومدم

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
چه اشتباه بزرگی کرده که گذاشته بقیه بفهمن. می تونست با محبت و ابراز پشیمونی به مرور زمان اعتمادشو دو ...

آخه انقد رابطشون یهو سرد شده بوده که همه فهمیده بودن ی  چیزیشون هست الانم فقط دوتا مادرا میدونن اونم واسه اینکه روزی هزاربار باهاشون بحث میکردن که بفهمن چی شده

میشه دوستت خودش چت؟ 

چی؟

خیانت چیزی هس ک فراموش نمیشه همیشه ردش رو قلب اون نفر می مونه.شاید الان شوهرش کاری نکنه ولی احتمال داره بعد تلافی کنه کارشو...

۱۸ سال؟سه سال عقد؟ینی ۱۵ سالگی؟

خب همین یکی ازدلایلش هس سن کم.

باید چ دختر چ پسر اول یکم جوونی کنن و ازمجردی و آزادیاش لذت ببرن بعد ازدواج کنن...

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
گفتم ی وقت دلگیر نباشی    

فداتشم ❤

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...