2777
2789
عنوان

تعبیر گرا بیاین لطفا 😢

82 بازدید | 18 پست

داداشم امروز گفت صبح زود خواب دیده لباس دامادی پوشیده کلی هم مهمون بودن ولی عروس نبوده من بهش گفتم خیره ان شاالله کلی هم سر ب سرش گذاشتم ولی تعبیرشو خوندم تعبیرش ینی مرگ از اون موقع عزا گرفتم واسه خودم چیکار کنم دفع بلا شه از این خوابش😢😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چیکار کنم همش تعبیر بد بوده الان اعصابم خرده نمیدونم چ کنم 

تو حال زندگی کن و هی ب خودت انرژی منفی نده 

بعضی از خوابا رویای صادقه نیست و تاثیرش برمیگرده ب ببینده ک با فکر و خیال خوابیده 

یا شاید هم برادرتون اینجوری تعبیرش رو میدونسته و خواسته جلب توجه کن

و خدایم کجا بود در این ثانیه های درماندگی ؟؟
تو حال زندگی کن و هی ب خودت انرژی منفی نده  بعضی از خوابا رویای صادقه نیست و تاثیرش برمیگرده ب ...

نه گفت صبح خواب دیدم دیگه گوشیم زنگ خورد بیدار شدم خودش اهل این چیزا نیس ک بدونه ...باش همش فکرای مثبت میکنم مرسی

اگر اوان مالی دارید یه گوسفند قربونی کنید بدید فقیر از زیر قران ردش کنید داداشتتو همون وقت ک گپسفند ...

اصن میترسم ب خودش بگم چیزی بفهمه اینجام نیس اینکارا کنیم واسش ...خیلی نگرانشم 

تورو خدا یکی بیاد بگه چیکار کنم دیگه 

ببین عزیزم همین که تعبیرش کردی گفتی خیرباشه دیگه تمومه.اگر خدای نکرده میگفتی تعبیرش مردنه خیلی بد میشد.چون میگن معبر اول خیلی مهمه که چی بگه بخاطر همینه هر کس به یکی میگه فلان خوابو دیدم طرف میگه خیرباشه.بعدم هروز واسش صدقه بده دفع بلا میکنه و پول بزار تو قرآن براش

اصن میترسم ب خودش بگم چیزی بفهمه اینجام نیس اینکارا کنیم واسش ...خیلی نگرانشم 

کجاس مگه؟؟؟به نیت سلامتیش اینکاروبکن.البته ع خابی ک معنی همونو نمیده.مثلا دوست منم یادمه چندین سال پیش خواب دیده لباس عروس پوشیده الانم ازدواج کرده بچه داره چن سالم ازاون موقه گذشته

ببین عزیزم همین که تعبیرش کردی گفتی خیرباشه دیگه تمومه.اگر خدای نکرده میگفتی تعبیرش مردنه خیلی بد می ...

چشم مرسی عزیزم میترسم خودشم بفهمه تعبیرش اینه فکرش بره اون سمت

کجاس مگه؟؟؟به نیت سلامتیش اینکاروبکن.البته ع خابی ک معنی همونو نمیده.مثلا دوست منم یادمه چندین سال پ ...

واقعا ؟خداخیرت بده واسش صدقه میزارم کنار هرروز خیر باشه ان شاالله