2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این فقط سواله چطوری همه خواهان برایری زن و مرد هستیم؟پس باید تو درامد هم برابری رو رعای ...

عزيزم حقوق مساوي مال وقتيه كه زن هم تو ازدواج و جامعه تمام حق و حقوقش برابر باشه

من ايران نيستم، اينجا كسي نگاه بد به زن مطلقه نداره، اولويت حضانت فرزند با مادره،تمام اموال هم درصورت طلاق نصف ميشن ديگه مردي نميره به نام مامان باباش كنه كه از زيرش دربره، تو محل كار هم خانوما از حقوق مساوي برخوردارن و امنيت دارن

خلاصه واس اینک جیب خیلیا پر بشه اومدن مردمو تشویق میکنن ک برن دانشگاه مدرک تحصیلی شده خیلی باارزش ولی وقتی میای بیرون از دانشگاه کار نیس،کاشکی عمرمونو برا دانشگاه ومدرسه تلف نمیکردیم

عزیزم هول نیستم اگر هول بودم الان 29 سالم نبود و مجرد

منم دقیقا هم سن توام.22 ازدواج کردم ولی اگه برگردم گذشته ازدواج نمیکنم

غصه نخور

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
چون حرفت حق نیست  تنبلی رو باید کنار گذاشت دختر خوب.تا چند سال آینده مطمئن باش ایران هم مثل ار ...

واقعا شما نمیخوای متوجه عمق مطلب شی

ما که نگفتیم هنری نداریم و یا دلمون نمیخواد شاغل باشیم 

من خودمو مثال میزنم 

شاگرد خصوصی میگیرم و درآمد اندکی به هر حال دارم

همیشه هم سعی کردم تلاشمو بکنم و پیشرفت کنم 

ولی خیلی خوش شانس نبودم 

اما اینکه یه آقایی فقط به صرف اینکه دختر شاغله  و پولی میتونه در بیاره یا نه بیاد سمتش بسیار ناراحت کننده ست

وگرنه کی بدش میاد شغلی داشته باشه و یه گوشه زندگی رم بگیره 

من با همین درآمد اندکم به مامانم کمک میکنم چون وظیفه خودم میدونم  

همون اروپا هم که مثالش میزنی دوستم  با یه خارجی ازدواج کرده کار هم نمیکنه داره درس میخونه 

نهایتش میگه میخوام برم تو خیریه کارهای داوطلبانه انجام بدم و وقتمو برای اینکار بزارم 

شاید اگر نیاز مالی داشت حتما سرکار میرفت

همسرشم اصلا تو این فضاها نیست چرا کار نمیکنی پول دربیاری!

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
گل گفتی واقعا،منم از طعنه های دوست و آشنا خستم

طعنه که نگوووو 

دوستم به لطف خاله ش رفته سرکار 

یعنی یه شرکتی داشتن دست اینارو اونجا بند کرده 

یعنی دیگه خدارو بنده نیست هی میگه من زحمت کشیدم به اینجا برسم حالا یه کارمند ساده ست ها 

اگه خاله نبود اینا همه بیکار بودن 

بعد میاد پزشو به ما میده 

همین خانومم شوهرش فقط به خاطر این انتخابش کرده که منبع درآمد داشته 

همیشه هم میگه شوهرم میگه از این شغل نیای بیرونها 

کلاس داره :/

کلا کلاس کار براش مهمه😶

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
واقعا شما نمیخوای متوجه عمق مطلب شی ما که نگفتیم هنری نداریم و یا دلمون نمیخواد شاغل باشیم  م ...

همه دنیا همه از لحاظ اقتصادی برابر نیستن

منظور من اینه که باید تلاش کرد

واقعا شما نمیخوای متوجه عمق مطلب شی ما که نگفتیم هنری نداریم و یا دلمون نمیخواد شاغل باشیم  م ...

آره بابا. تو کشورای خارجی برعکس تصور ما زنا خیلی کار نمی کنن. فک کنم خوندم تو آمریکا 32 درصد خانوما شاغلن. یا تو اروپا واقعا خیلی کار نمی کنن. البته کمک دولت به مردم اونجا خیلی زیاده. اینم بالاخره دلیله

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄