2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست
والا برا منم از این عوضی ها زیاد اومده. خیلی زیاد. فکر میکنم دیگه آدم درستی وجود نداره. پشت تلفن میپ ...

انگار خودشو کی هستن یه مشت بی شخصیت پول پرست .برامن از شغل برادرام ایراد میگرفتن که چرا اداری نیستن و ازادن منم مودبانه گفتم داداشام قصد ازدواج با پسرتون رو ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شهرمون کوچیکه صنعتی هم نیست،نهایت باید منشی یا فروشنده بشم که بابام اجازه نمیده آزمون های استخ ...

شهر کوچیک فکر کردی به منشی چقدر میدن؟؟

دوست من ۳۰۰ میگیره 

یکی هم ۵۰۰

نصفشم خرج رفت آمد میشه  

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
باشه دلتو خوش کن پسرای الان حاضرن با شوگر مامی ازدواج کنن  ولی دختر بیکار همسن خودشون نگیرن

شما از طرز صحبت کردنت مشخصه که اصلا اصول تبادل نظر بلد نیستی فقط میخوای تیکه بندازی

عزيزم به نظر من خيلي خوبه زن شاغل باشه من خودمم با اينكه نياز مالي نداشتم از ١٩سالگي كنار درسم كار كردم

ولي شما ميگي شهرتون كوچيكه و كار غير مرتبط هم پدرتون اجازه نميده خب حق دارين

ولي همون بهتر وقتي طرف ملاكش فقط شاغل بودنه همسرش هست نياد و ازدواج نكني

درسته شرايط اقتصادي سخت شده يك مقدار، ولي آدمي كه ملاكش فقط درآمد شما هست به درد زندگي نميخوره

بچه ها این فقط سواله

چطوری همه خواهان برایری زن و مرد هستیم؟پس باید تو درامد هم برابری رو رعایت کنیم؟

من خودم عاشق کار کردن بودم بعد از ازدواج با اینکه تو شرایط ضمن عقد داشتم شوهرم نذاشت کار کنم

همیشه هم میگه برعکسه اونایی که شوهراشون میگن برو سرکار نمیرن😂😂😂الان فهمیدم راست میگه😂

شما از طرز صحبت کردنت مشخصه که اصلا اصول تبادل نظر بلد نیستی فقط میخوای تیکه بندازی

شما که بلدی چرا حرف حق بهت برمیخوره!

مثال رو تیکه برداشت میکنی 

به اعصابت مسلط باش

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
والا برا منم از این عوضی ها زیاد اومده. خیلی زیاد. فکر میکنم دیگه آدم درستی وجود نداره. پشت تلفن میپ ...

هیچ غمت نباشه خواهر بخدا بی شوهری بهتره از اینجور شوهرا ولی من بهت قول می دم اگه هول نشی بالاخره خدا جفتتو‌ می ذاره سر راهت باور کن

باور کن این سوال رو ازمنم پرسیدن،حتی خونه هم که اومدن باز اولین سوالشون همین بود

یکی از نزدیکان منم نشسته تو یه شهر کوچیک میگه کار نیست خواستگار نیست.خدا شاهده کار براش جور کردم پدرو مادرشم راضی بودن بیاد تهران کار درست حسابی که با بیزنس منای درجه یک تهران قرار بود کار کنه ولی بهونه آورد آخرشم نموند و رفت

من همیشه میگم آدم خودش سرنوشتشو رقم میزنه باید از فرصتها استفاده کرد

یعنی چی که بابام نمیذاره شما میتونی پدرتو متقاعد کنی نه اینکه چون پدرت نمیذاره کار کنی منتظر شاهزاده با اسب سفید آرزوها باشی

برای منم خیلی پیش اومده عزیزم اما من شاغلم وقتی هم کسی اومده گفتم بعداز ازدواج سرکار نمیرم رفتن غیب ...

من خودمم همین جور شدم ولی بازامروز یکی زنگ زد و در جا پرسید شاغلی یا نه وقتی گفتم شاغل نیستم قطع کرد،اعصابم بهم ریخت