2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست
یکی از نزدیکان منم نشسته تو یه شهر کوچیک میگه کار نیست خواستگار نیست.خدا شاهده کار براش جور کرد ...

عزیزم برای من با وجود شاغل بودنم اون شاهزاده نیومد من خواسته زیادی نداشتم  نه پول نه ماشین نه خونه

حال من خوب است اما تو باور نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که بلدی چرا حرف حق بهت برمیخوره! مثال رو تیکه برداشت میکنی  به اعصابت مسلط باش

چون حرفت حق نیست 

تنبلی رو باید کنار گذاشت دختر خوب.تا چند سال آینده مطمئن باش ایران هم مثل اروپا میشه زندگی اشتراکی نه اینکه کفه ترازو به یه سمت باشه و این وسط اونایی ضرر میکنن که هیچ تخصص و هنری ندارن 

خدای نکرده یه روز مرد نباشه باید ببینی از پس زندگیت برمیای یا نه 

در ضمن خیلی زشته که خود زنا به خودشون برچسب مصرف کننده میزنن  خانه داری مصرف کننده بودن نیست:/

معمولا کسانی که یک جاری یا خواهرشوهر خونه دار دارن برای تخریب طرف مقابل این اصطلاحو به کار می برند.

این چه جایگاه اجتماعیه که دارند هنوز شعورشون نمی رسه این واژه رو بکار نبرند؟

هیچ غمت نباشه خواهر بخدا بی شوهری بهتره از اینجور شوهرا ولی من بهت قول می دم اگه هول نشی بالاخره خدا ...

هول نیستم خواهر  فقط حرص میخورم. دوست ندارم ارزش یه دختر با این ملاکها سنجیده بشه، چه اون دختر خودم باشم چه دختر دیگه ای. وگرنه من قبلا شاغل بودم، اون موقع هم این خواستگارا یه مدل دیگه عدا میدادن که کارت سخته و ... . تازگی ها جماعت خودشونم نمیدونن چی میخان

خیلی 
عزیزم برای من با وجود شاغل بودنم اون شاهزاده نیومد من خواسته زیادی نداشتم  نه پول نه ماشین نه خ ...

من که نمیگم هرکی شاغله وزیر امور خارجه میاد خواستگاریش😂😂😂😂😂

ای خدا چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا😅

یکی از نزدیکان منم نشسته تو یه شهر کوچیک میگه کار نیست خواستگار نیست.خدا شاهده کار براش جور کرد ...

عزیزم همه ک نمیتونن بیان تهران زندگی کنن،راس میگ واقعا تو شهرای کوچیک نمیشه تو هرکاری رفت

شهر کوچیک فکر کردی به منشی چقدر میدن؟؟ دوست من ۳۰۰ میگیره  یکی هم ۵۰۰ نصفشم خرج رفت آمد میشه ...

آره واقعا دوستم تو ی دفتر ایرانسل کار میکنه صبح تا ساعت 2 و عصرم تا ساعت 7، 500 بهش میدن کلی هم ازش توقع دارن شب که میاد دیگه جون نداره اصلا

هول نیستم خواهر   فقط حرص میخورم. دوست ندارم ارزش یه دختر با این ملاکها سنجیده بشه، چه اون دخت ...

می فهممت عشقم

اینجور موجودات زیادن 

حرص نخوریا چروک میفته صورت قشنگت😘😘😘😘😘

من خودمم همین جور شدم ولی بازامروز یکی زنگ زد و در جا پرسید شاغلی یا نه وقتی گفتم شاغل نیستم قطع کرد ...

کسی که همچین نگاهی داره همون بهتر که جلو نیاد 

اصلا ناراحت نباش 

اینجایی که چرتکه گرفتن دستشون لیاقتشون یه نفره که همچین بیاد بچزونتشون که دیگه تا عمر دارن یادشون نره. 

برای دل خودت برو یه هنری یاد بگیر سعی کن درآمد زایی کنی هم حال دلت بهتر میشه هم یه پولی درمیاری. 

به نظرم دور خواستگار سنتی رم خط بکش

ادم خودش سعی کن با یکی آشنا شه خیلی بهتره 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
واااااای😢😢😢😢😢

عزیزم به نظرم آدم تا آخر عمرش هم که مجرد بمونه بهتر از اینه که با همچین موجود حسابگری ازدواج کنه چون ممکنه خانم کارشو از دست بده یا دلش نخواد به کارش ادامه بده اونوقت به خاطر شغل زندگیش تحت تاثیر قرار میگیره