2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا آدم میمونه چیکار کنه    

هیچی خواهر یکم صبوری کنن دخترا خودشون نندازن تو آتیش والا من بعد از سی شوهر کردم خیلیم خوشبخت شدم فک کردی کم از این خواستگارای عوضی داشتم!!!!! بخدا طرف حتی براش مهم بود خونه بابام چند طبقه ست!!! ببین توو!!!!

یکی از آشناهای ما مهمترین معیارش شاغل بودن خانم بود و در نهایت هم با یه پرستار که قراردادی بود ازدواج کرد بعد چند وقت میگفت یه پرستار به پستمون خورده که استخدام رسمیه هر چی به داداشم میگم اینو بگیر گوش نمیده اگه خودم قبلا اینو دیده بودم می گرفتمش چون حقوقش 2 برابر خانممه  

خالا شما اینطور فکر کن من اطرافم زیاد دیدم

باشه دلتو خوش کن

پسرای الان حاضرن با شوگر مامی ازدواج کنن  ولی دختر بیکار همسن خودشون نگیرن

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
توجیه خوبی برای ملاک ازدواج نیستا

میدونم عزیزم ولی یه پسر تو تهران با حقوق بگیم سه تومن

باید چند سال هیچی نخوره هیچ جا نره که بتونه یه اپارتمان پنجاه متری رهن کنه

هر سال صاحبخونه کلی میذاره رو پیش و اجاره

ماهی پونصد قبض و شار ژ باید بده

حالا ماشین و رفت و امد میخوان

دیگه خورد و خوراک و دکتر و هزینه های پیش بینی نشده بماند

درسته وظیفه مرد تامین زنه ولی الان دوره این حرف نیست

مردای بالای سی و خرده ای باز فرق دارن با پسرای ۲۴-۵ساله

نمیدونم ولی یه چیزیم هس شغل زن نباید خسته کننده باشه ک کل وقتش رو بگیره  و درآمدشم بنظرم نبای ...

زندگی تلاش دو‌نفرست من اصلا نمیتونم اینو درک کنم که فقط مصرف کننده باشم.از اولشم همین بودم نمیگم خوبه یا بده ولی همونطور که من کار بیرون میکنم همسرمم تو کار خونه شریکه

هیچی خواهر یکم صبوری کنن دخترا خودشون نندازن تو آتیش والا من بعد از سی شوهر کردم خیلیم خوشبخت شدم فک ...

والا برا منم از این عوضی ها زیاد اومده. خیلی زیاد. فکر میکنم دیگه آدم درستی وجود نداره. پشت تلفن میپرسن خونه تون مال خودتونه   به خدا دیگه شورش رو درآوردن، اعصاب نمیذارن برا آدم

خیلی 

برای منم خیلی پیش اومده عزیزم اما من شاغلم وقتی هم کسی اومده گفتم بعداز ازدواج سرکار نمیرم رفتن غیب شدن دیگه نیومدن.الان ملاک بیشتر نامردای بی غیرت شده پول و شغل زن .همون بهتر که با این نامردا زندگی نکنی عزیزم منکه دیگه کم پیش میاد به ازدواج فکر کنم

با وجود شاغل بودنم خواستگار میاد فامیلیش رو دروغ میگه میاد اداره یه وقت سرش کلاه نره تازه این برای اونایی که پسرشون کار نداره اگر کار دولتی داشته باشه که دیگه نمیشه درستش کرد انقدر از بالا نگاهت میکنه که متعجب میمونی اونا به چی مغرورن وقتی تو هم کارمندی

حال من خوب است اما تو باور نکن!
اين حرفتم درسته  ولي حداي از خواسته ي خاستگارات بدرتو راضي كن  ي جايي مشغول بشي بتوني مست ...

عزیزم شهرمون کوچیکه صنعتی هم نیست،نهایت باید منشی یا فروشنده بشم که بابام اجازه نمیده آزمون های استخدامی هم نهایت یکی بیشتر نمیخوان