2777
2789
عنوان

مراقبت از بچه ها در برابر آزارهای جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 174 پست
نمیدونم خیلی سخته آخه چطور بهشون بگیم؟ پسرمن هنوز فک میکنه مامانها هم مثل خودش ومثل باباها گوگول دار ...

من کتابی نمیشناسم اما حتما مقاله و کتاب دربارش هست . منم هیچی نمیدونسم مطلقا هیچ درکی نداشتم . اما حس ترس داشتم و درد . نمیدونستم کار بدیه اما بخاطر این حس ترس و درد اذیت میشدم . نمیخاسم اتفاق بیفته . حتی نمیتونسم.جیغ بزنم چ برسه ب اینکه با کسی حرف بزنم و بخاطر سکوتم دوباره اذیت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تاپیکها فقط تجاوزه فکنم همه تاپیک الهام ۷۷ رو خوندن من که باور نکردم مثل یه رمان بود اولش میگه ب ...

چقد ساده ای چرا سر در نمیارن 

من یادمه مستاجر خالم اینا یه پسر داشت فک کنم اول ابتدایی اینا بود من کلاس اول راهنمایی بودم میومد با من بازی میکرد الان یادم افتاد که اونموقع یه حرفی مثل اینکه تو مدرسه پسرا بهش دست زده بودن و... یادم اومد که بهم گفت منم دعواش کردم که زشته این حرفا چیه منم خب عقلم نمیرسید اونموقع حتی از رابطه زن و مرد هم خبر نداشتم... این موضوعم ماله خیلی وقت پیشه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خدا لعنتش کنه الهی بخاک سیاه بشینه که به بچه بد نگاه کرده😢

خیلی کصیف بود الان فاز مولانا برداشته حس میکنم میخاد راه سعیدطوسی رو ادامه بده😂

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨
من کتابی نمیشناسم اما حتما مقاله و کتاب دربارش هست . منم هیچی نمیدونسم مطلقا هیچ درکی نداشتم . اما ح ...

عزیزم میشه توضیح بدی چی شده

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
مثلا چی بهش میگی عزیزم

عزیزم میگم اینجا جاهای خصوصیه دست میذارم روشون و نشونش میدم میگم به کسی اجازه نده به این جاها دست بزنه یا درموردشون حرف بزنه اگه کسی خواست دست بزنه از هیچی نترس و بیا بخودم بگو هر اتفاقی بیفته من همیشه دوستت دارم و پیشتم میگم آدم نباید با نامانش رازی داشته باشه من هم مامانتم هم دوستتم...بعد میگم که از هیچ کسی نباید چیزی بگیره ه بستنی نه خوراکی نه اسباب بازی ونه هدیه...میگم هیچ وقت هیچوقت از جلوی چشم من دور نشو باهیچ خانم یا آقای غریبه ای حرف نزن حتی اگه خیلی مهربون بودن اجازه نداری حرف بزنی با غریبه ها...اگه کسی خواست باهات حرف بزنه اول بیا به من نشونش بده تا ببینمش....این همه رو یجا نمیگم که فشار به ذهنش بیاد یا فراموش کنه هر هفته یکی شو میگم و در طول هفته همون یدونه مورد و باهم تکرار میکنیم چون دخترم هنوز ۴ سالشه

اره تاپیکها فقط تجاوزه فکنم همه تاپیک الهام ۷۷ رو خوندن من که باور نکردم مثل یه رمان بود اولش میگه ب ...

من خیلی باورش کردم .چون ی سری چیزاش شبیه خودم بود.بابای منم هر کار بگم میکنه‌کلا دوس داره دلمو شاد کنه.ولی تو هر بحث یا دعوایی طرف داداشمه.کلا ب پسر اهمییت خاص تری قائله تا دختر..... 

شاید مثل خیلی از ادمایی ک سکوت کردن . تجاوز تو بچگی . فقط شانس اوردم دختر موندم چون تجاوز از ... بود ...

من زمانی که ۳ سالم بود مورد تعرض قرار گرفتم و باکرگیمو از دست دادم، شرایطی هم که توش بودمو از طرفی درک نشدنم از سمت خانوادمو حس گناهکار بودنم تو اون سن خیلی خیلی خیلی کم باعث شد کاملا از بین برم... واقعا سخته، خیلی سخت

من همش سه سالم بودو منو کتکم زدن بخاطر اتفاقی که افتاده بود برام... احتمالا باورش براتون سخت باشه ولی با شلنگ کتکم زدن.

عزیزم میشه توضیح بدی چی شده

تو بچگی تو سن هف سالگی یا کمتر . بهم تجاوز شد . پسر ۱۲.یا۱۳ ساله یکی از اقوام ک خونه ما بود بخاطر مدرسه . چندبار تو خونه تنها بودیم . تجاوز کامل از پشت . خیلی وحشتناکه ترسش برا ی دختر بچه . نمیتونی حرف بزنی . نمیدونی چی شده . فقط ترس . خدا رو شکر بخاطر ی مریضی از خونه ما رفت وگرنه باز اذیت میشدمو حرف نمیزدم . بعد از سالها هنوز اذیت میشم گاهی . و ترس دختر نبود تا چند سال پیش ک رفتم معاینه باهام بود .

چقد ساده ای چرا سر در نمیارن  من یادمه مستاجر خالم اینا یه پسر داشت فک کنم اول ابتدایی اینا بو ...

ولی من چون اطرافم نه دیدم نه واسه خودمون اتفاق افتاده نه چیزی باورش برام سخته پسر جوون هم زیاد داریم کلا ولی هیچ وقت حرکت بدی از هیچکس ندیدم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن