2777
2789
عنوان

مراقبت از بچه ها در برابر آزارهای جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 174 پست
من زمانی که ۳ سالم بود مورد تعرض قرار گرفتم و باکرگیمو از دست دادم، شرایطی هم که توش بودمو از طرفی د ...

وای یه سالگی؟کدوم نفهم اینکارو کرد.اخی دختر من سه سالشه اصلا اونجاش کوچولوئه چطور اخه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی😓

همسنای خودش.. ی پسری ک ۱۳ سالش بود.. عوضی .. گروهی... یاداوریش برای من خیلی تلخه لطفا نپرسین..فقط از همون ۳ ۴ سالگی محافظت از  اعضای خصوصی رو ب بچه ها یاد بدین... و خودتونم حریمارو رعایت کنین و به هیچ احدی اطمینان نکنین و بچه رو تنها نزارین

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم
من زمانی که ۳ سالم بود مورد تعرض قرار گرفتم و باکرگیمو از دست دادم، شرایطی هم که توش بودمو از طرفی د ...

چقدر وحشتناک . امیدوارم اون صحنه تجاوز تو ذهنت نباشه . درکت میکنم در حدی ک خودم کشیدم . الان چی . امیدوارم حال دلت خوب باشه

اره تاپیکها فقط تجاوزه فکنم همه تاپیک الهام ۷۷ رو خوندن من که باور نکردم مثل یه رمان بود اولش میگه ب ...

این حرفا رو نگو ما فامیلمون پسر 7ساله قشنگ دوتا بالشت میزاره التشو وسط بالشت بالا پایین میکنه و خیلی کارایه دیگه که جلو مردم انجام داده و آبرویه مامان باباشو برده 

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨
تو بچگی تو سن هف سالگی یا کمتر . بهم تجاوز شد . پسر ۱۲.یا۱۳ ساله یکی از اقوام ک خونه ما بود بخاطر مد ...

ب زور.اخه نمیتونستی مقاومت کنی و نذاری؟الان اون پسرو میبینی

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

از طرف کی بود اخه بچه سه ساله چی داره که تجاوز کنن متاسفم برای مامانت😕😕😥😥😥😥

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ب زور.اخه نمیتونستی مقاومت کنی و نذاری؟الان اون پسرو میبینی

اره گاهی میبینمش . ب روی خودش نمیاره .زن و بچه داره اما دنبال زن بازیه . 

من شوکه بودم .کسی خونه نبود . درکی نداشتم چ اتفاقی میفته و ب شدت ترسیده بودم . وقتی رفتم لباسمو عوض کنم یهو اومد تو اتاق و ... .  توی همچین موقعیتی توی این سن دخترا شوکه میشن برا همینه میگم باید ی چیزایی رو یاد بگیرن . 

خیلی ناراحت شدم...الان چندسالته?مجردی?

۱۸ سالمه، بله مجردم، روحیه داغونی دارم، از سمت خانواده همیشه و هرزمان تحت فشار بودمو هستم، خیلی آزارم دادن، هیچوقت جوری بامن رفتار نکردن که انگار دخترشونم...

تو بچگی تو سن هف سالگی یا کمتر . بهم تجاوز شد . پسر ۱۲.یا۱۳ ساله یکی از اقوام ک خونه ما بود بخاطر مد ...

الهی بگردم ناراحت نشیا ولی بی فکری از خانوادت بوده که پسر مردمو اورده بودن خونه 

بعد نمیتونستی از خودت دفاع کنی😔