2777
2789
عنوان

مراقبت از بچه ها در برابر آزارهای جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 174 پست
من ترسیدم امشب واقعا با این تاپیکها.پسرم ۶سالشه دیگه امسال میخواد بره مدرسه، همش میترسم نکنه داخل مد ...

باید راهشو یاد بگیریم ک خودمون چطور باهاشون حرف بزنیم ک منحرف نشن و اگه کسی هم خاس بهشون نزدیک باشه بتونن حرف بزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این نظر همه چی برام خوب بود . اما با پسر یکی از اقوام تنها موندمو این بلا سرم اومد

درسته عزیزم ، متاسفم ، فکر کنم باید به بچه یاد بدیم در این مواقع چی کار کنه و نداره کسی نزدیک بشه و از خودش دفاع کنه در مرحله بعدی باهاش دوست باشیم و بهش این حس اعتماد رو بدیم که ما باهاش دوست هستیم و اون کار بدی نکرده و مقصر نیست 

خیلی از بچه ها به خاطر ترس دعوا شدن این موضوعات رو مخفی میکنن 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

مامان من خیلی مواظب  ما بود

با اینکه شاغله.

یادمه یبار تو اتاق داشتیم با کامپیوتر  با داداش   وپسر داییم بازی میکردیم

مامانم شب انقد دعوام کرد نابود شدم

اون موقع نمیدونستم علت دعواشو

ولی الان دستاشو می بوسم

خودمم  بچم ۲ سالشه دیوونش کردم انقد گفتم بغل شوهر خاله نرو بغل مردا نرو 

فقط بابای خودت.....

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
من ترسیدم امشب واقعا با این تاپیکها.پسرم ۶سالشه دیگه امسال میخواد بره مدرسه، همش میترسم نکنه داخل مد ...

داداش من تو ده سالگی ازار دید چون ما خنگا چیزی بش یاد نداده بودیم..😣😭😭

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم
ععععععععی بابا😐 چه خبره امشب شب مرور خاطرات تجاوزه😐

اره تاپیکها فقط تجاوزه فکنم همه تاپیک الهام ۷۷ رو خوندن من که باور نکردم مثل یه رمان بود اولش میگه بابام دوسم داشت اخرش میگه بهم اهمیت نمیداد بعدش هم برادرش دو سال ازش بزرگتر بوده بچه ۸ ساله از این چیزها سر در نمیاره که بخواد تجاوز هم بکنه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

بیاین ب هم راهکار بدیم . یکیش اینکه اگر دخترتون اصرار کرد نمیخاد با کسی تنها بمونه همراه خودتون ببریدش . من برا امتحانم خونه موندم ب اجبار ک درس بخونم و برا بار دوم این بلا سرم اومد

باید راهشو یاد بگیریم ک خودمون چطور باهاشون حرف بزنیم ک منحرف نشن و اگه کسی هم خاس بهشون نزدیک باشه ...

نمیدونم خیلی سخته آخه چطور بهشون بگیم؟ پسرمن هنوز فک میکنه مامانها هم مثل خودش ومثل باباها گوگول دارن😑

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
دقیقا حتی ی بار یادمه پسر عمویه مامانم تو اتاق کلاس دوم بهم گف کاش مامان بابات خونه نبودن کنارش ی مر ...

من یه پسرخالم که از همه بزرگتره مطمئنم اگه موقعیت پیش میومد حتما منو دستمالی میکرد ولی خب خدا بهم رحم کرد خودمم با اینکه کلاس پنجم بودم ریدم بهش تا غلطی نکنه

یه خاطره خیلی بد هم دارم از یه پسرخاله دیگم اما خب شاید اون با خودش میگه فراموش کرده هر دو کوچیک بودیم ولی اون 7 سال از من بزرگتره من یادم نرفته هیچ وقت یادم نمیره اما میگم اون حتما بچه بوده و نمیدونسته چون الان خاله و شوهرخالم خیلی به گردن ما حق دارن و خودشم خیلی جاها کمک مون میکنه و با منم مهربونه و مطمئنم کارش خطا بوده و از روی جهل و بچگی...

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

هیچ وقت بچه رو نباید پیش کسی بزاری،دایی،عمو....مراقب بچه فقط و فقط پدر و مادر

شبکه های ماهواره رو قفل کنید که بچه کنجکاو نشه.همین کارتون و انیمیشن ببینه کافیه

دوستای خوب برا بچتون انتخاب کنید،و خونه دوست و بازی توی کوچه  رو حذف کنید

نکته مهم.رابطه پدر و مادر خیلی مهمه.تقریبا همه این بچه هایی  که مایلند به این کار،چون همچین صحنه هایی رو دیدن و میخوان امتحانش کنن

و اگر هر دو جنس رو دارید خیلی حواستون باشه و هیچ وقت تو خونه تنهاشون نزارید

ووووووووووو با بچه تون اینقد صمیمی بشید که به محض اینکه خطایی ازش سر زد یا آسیبی دید و یا سوالی ذهنش رو کنجکاو کرد بیاد باهاتون در میون بزاره

آخری رو جدی بگیریددد