2777
2789
عنوان

این مردا چشونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 90 پست
من هم دخترم شاغل هست میتونی باور کنی من اندازه پولش نمیدونم فقط وقتی پول کم بیارم زنگ میزنم میریزه ب ...

بله درسته...

من الان هم خیییلی جاها دستشو گرفتم پول دادم واسه ی جاهایی..ولی ی جاهایی پول دادم گفتم برای کسیه قرض کردم و فلان تاریخ باید پس بدی....

😊😊
اره حتی نشده ی روز قهر باشیم..تحمل سردی یا بی محلی منو نداره...سریع دیوونه میشه و .... همیشه بعد نه ...

همین خودش یه نعمت بزرگ هست که نمیتونه ناراحتی تو رو تحمل کنه قدرش بدون باور کن خیلی از مردها ی چشم رو هستن چون عذر خواهی کرده میگم شعور داره فقط زیاد رو مخ اش نرو با سیاست همه کارو بکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین خودش یه نعمت بزرگ هست که نمیتونه ناراحتی تو رو تحمل کنه قدرش بدون باور کن خیلی از مردها ی چشم ر ...

ولی چ فایده وقته بحث اصلاااااا کوتاه نمیاد که..هی میگه هی میگهههههه...انقدررررر میگههههه ..انگار زندگی فیلمه و قرار نیس دو دقیقه بعد با من چشم تو چشم شه...

انگار اگه سکوت کنه میبازه..

😊😊
بله درسته... من الان هم خیییلی جاها دستشو گرفتم پول دادم واسه ی جاهایی..ولی ی جاهایی پول دادم گفتم ...

افرین من عمه بابام همیشه میگفت کل دنتون به شوهراتون نشون ندید همیشه یه چیز جدید براش داشته باشید منظورم این که همه چی رو به شوهرت درمورد پس انداز نگو یه چیز تو چنته داشته باش

افرین من عمه بابام همیشه میگفت کل دنتون به شوهراتون نشون ندید همیشه یه چیز جدید براش داشته باشید منظ ...

بله دقیقا...

من حتی درامدمو بهش نگفتم...

تصمیم دارم دقیقشو بعدا هم نفهمونم...

ی مقداری کمک حالش باشم ولی ی مقداری هم برای خودم..یه قول شما واقعا نیازه..

😊😊

تو زندگی مثل من نباش.پولاتوخرج لباس و خوردوخوراک واین چیزا که دوروزه فراموش میشن وآخرمیگن اونم خرج بود نکن.اگه خواستی خرج کنی چیزی باشه توذهن بمونه.جوری هم نباشه وظیفت محسوب شه.

کاش ازاولم خونه بابات نمیرفتی.دیگه کمکاشونو قبول نکن.

البته همسرتون مطمئنم بدنیست شماالان عصبانی هستید

دردم از یار است و درمان نیز هم
تو زندگی مثل من نباش.پولاتوخرج لباس و خوردوخوراک واین چیزا که دوروزه فراموش میشن وآخرمیگن اونم خرج ب ...

دقیقااااا میگم ی جاهایی خرج کنم که به چشم بیاد من خرج کردم...و من از درامدم گذشتم..وگرنه یه قول شما لباس و خوراک و خرت و پرت و اینا همششش از یاد میره..

اخرشم میگه خوب نمیرفتی سرکار تو جیکار کردی واسه این زندگی..والا بخدا...دیگه نمیان بگن خرجای روزمره رو دادی که..

😊😊
تو زندگی مثل من نباش.پولاتوخرج لباس و خوردوخوراک واین چیزا که دوروزه فراموش میشن وآخرمیگن اونم خرج ب ...

ما با این پولی که داشتیم نمیتونستیم جای بی دردسر بگیریم..و تمیز و بزرگ..

دیگه بابام گفت بیاین اینجا راحت باشین...

دنبال هیچچچچ دردسری نیفتاد شوهرم بفهمه چی به چیه که...هلو بپر توی گلو بود...

😊😊
ما با این پولی که داشتیم نمیتونستیم جای بی دردسر بگیریم..و تمیز و بزرگ.. دیگه بابام گفت بیاین اینجا ...

آره دیگه وقتی دردسرنیفتاده قدرم نمیدونه.اگه یکی دوسال دنبال خونه میگشت باصاحبخونه چکوچونه میزد کمی غرغر صاحبخونه میشنید الان کلی ممنون بود

دردم از یار است و درمان نیز هم
فردا دارم میرم مشهد مثل دخترم برات دعا میکنم انشاالا که همه چی رو روال باشه زندگی خوبی داشته باشی عز ...

وای ممنون از مهربونیتون....واقعاااا التماس دعااااا دارم...

الهی هم شما و هم دخترتون تو ارامش باشین😊😊💐💐

😊😊