2777
2789
عنوان

این مردا چشونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 90 پست
پيگير باشه با مشاور هم مشورت كن

اره مشاوره میریم...ولی سه هفته فاصله افناده بنا به دلایلی از شانس مشاوره نیس..

الان یکار کنم جواب ندم یا که چی..سنگین باشم...یا اصلا جواب ندم..

😊😊
اره مشاوره میریم...ولی سه هفته فاصله افناده بنا به دلایلی از شانس مشاوره نیس.. الان یکار کنم جواب ن ...

بنظرم جوابشو بده 

ولي سنگين رفتار كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصر تویی خودش باید کاراش بکنه چه پررو

دقیقا مقصر منم..مقصر خونوادم هستن...

اخه چ بدونیم طرف لیاقت نداره...

ما طبق تجربه قبلیمون رفتار میکنیم..

حتی همین خونه رو میبینی ما از بابام رهن کردیم با قیمت یک پنجم واقعی...

تازه هزینه های بازسازیشم نزدیک ۶۰ ۷۰ تومن بابام داده گفته چون تازه عروس دومادین همه چی اکی باشه...یعنی هرارتومنم دست نکرده حتی ی لامپ بخره..

😊😊
بابای من کلا خیلییییی خوبه...خیلی.هوای داماداشو به شدت داره...چ بدونه این مثل اونا نیس.. شوهرخوهرام ...

مطمئنا شوهر خواهرهات برای پدر و خونوادت احترام زیادی قائلن و الا عمرا میومدن تو اون خونه وقت بزارن و کار کنن و مسلما این بخاطر رفتار و خوبیهای خونوادت که متاسفانه همسرت هنوز درکش نکرده 😐

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁
دقیقا مقصر منم..مقصر خونوادم هستن... اخه چ بدونیم طرف لیاقت نداره... ما طبق تجربه قبلیمون رفتار می ...

داری اشتباه میکنی من جات بودم میگفتم جای دیگه رو بگیر الان پدرت به اتون بگه دربیایید به اقا برمیخوره مادرم همیشه میگفت به کسی که محبت بدون باشه نوکر باش اما به کسی که نمیدونه شاه هم نباش ببخشید شوهر شما از اوناس که نباید براش کاری بکنی

مطمئنا شوهر خواهرهات برای پدر و خونوادت احترام زیادی قائلن و الا عمرا میومدن تو اون خونه وقت بزارن و ...

دقیقااااا...انقدر قدرشناس و خوب هستن...و درک میکنن و جبران میکنن خوبیای بابام رو...

😊😊
داری اشتباه میکنی من جات بودم میگفتم جای دیگه رو بگیر الان پدرت به اتون بگه دربیایید به اقا برمیخوره ...

دقیقااااااا....بخدا عین چی پشیمونممممم...

برم توی خونمون دیکه اجازه هیچچچچچ کمکی هیچ خوبی نمیدم...بزار تنهایی جونش در بیاد...بی لیاقت..

😊😊
داری اشتباه میکنی من جات بودم میگفتم جای دیگه رو بگیر الان پدرت به اتون بگه دربیایید به اقا برمیخوره ...

حالا الان پیام داده دوستت دارم و ببخشید و فلان...نازنینم و ...

منم گفنم شب بخیر خالی...

😊😊
خودت شاغلی اگه هستی برا خودت پس انداز کن 

اره شاغلم...

همون تصمیم دارم همه درامدم رو براش رو نکنم...

عین خنگا انقدر خرج میکنم من...

به نظزت کجای زندگی خرج کنم درامدم رو...که به چشم هم‌ بیاد.

😊😊
حالا الان پیام داده دوستت دارم و ببخشید و فلان...نازنینم و ... منم گفنم شب بخیر خالی...

پس میتونی به اش امیدوار باشی چون متوجه اشتباهش شده بازم خوبه فقط یک روز حوصله داشت خوبی های پدرت رو به اش یاد اوری کن البته نه طوری که فکر کنه منت میذاری مثلا بگو همین خونه رو با فلان قیمت دوسیتم اجاره کرد بابام چقدر تورو دوست داره بالاخره به اش حالی کن

پس میتونی به اش امیدوار باشی چون متوجه اشتباهش شده بازم خوبه فقط یک روز حوصله داشت خوبی های پدرت رو ...

اره حتی نشده ی روز قهر باشیم..تحمل سردی یا بی محلی منو نداره...سریع دیوونه میشه و ....

همیشه بعد نهایت رو ساعت خودش میاد جلو...حتی من مقصر باشم...

قدر هم میدونه نه که بگم کامل نمیدونه..ولی ی وقتای اینحوری میشه و همه چی رو قاطی میکنه...

نمیدونم چش میشه یهو...

میگه تو بهم خیلی گیر میدی..و میری روی مخم..

😊😊
اره شاغلم... همون تصمیم دارم همه درامدم رو براش رو نکنم... عین خنگا انقدر خرج میکنم من... به نظزت ...

من هم دخترم شاغل هست میتونی باور کنی من اندازه پولش نمیدونم فقط وقتی پول کم بیارم زنگ میزنم میریزه به حسابم همون پس میگیره فقط یه پس انداز برا خودت داشته باش خواستی انشاالا خونه بخری یه دفعه رو میکنی کلی هم به چشم میاد