2777
2789
عنوان

شب ادراری پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی رنگی بو میگرفت چی کار میکرد

تشکش از پشم شیشه بود.

زیر تشک از این پلاستیک متری های ضخیم مینداختن

هر روز صبح زود رختخوابشو مینداختن رو بند حتی بالشتش رو

بچه رو هم میشست

دوتا تشک داشت البته

و اینکه اون دختر بود فکر کنم بوی جیش دختر کمتره

💚🌱

من نخوردم میگم دارویی عیبی نداره خیلی ها حتی عادی هم میخورن البته من با حروم و حلال اینا خیلی اعتقاد ...

آخه کی گفته داروش اونه؟

بعدم اگگگر اثبات بشه داروش همونه، اگر داروی دیگه داشته باشه، حرومه اونو بدی

اگر فقطططط داروش همون باشه مثلاً (که نیست و هیچ مطلب علمی مبنی بر این نداریم) باید به مقدار مشخص در حد همون دارو بدی

برای مهمانی مسافرت پوشک میشد

شبا جایی نمیمونیم ما اصلا ، مسافرتها زیاد میبردم دستشویی ، قبل خواب ،یکبار هم دو ساعت بعد از خوابیدنش ، باز شیش صبح هم بیدار میکردم میبردم، عادت کرده خودش بیدار میشه میره .

اون دوستمون که برای ماساژ روغن گفتن هم عالی بود حتما انجام بده . من کاملا درکت میکنم .

من یکبار که تشکشو انداختم خیس بخوره و آب زرد شده بود صداش کردم با مهربونی بهش گفتم نگاه کن چقد جیش داره تو توشک و اینجوری که تو تا صبح روی اینا میخوابی به مرور بدنت عفونت میگیره و مریض میشی پس شبا بیدار شو برو حیشاتو بریز تو چاه توالت .

خودش انقد ناراحت شد دیگه مقاومت نمیکنه برای دستشویی نرفتن و بیدار نشدن .

تشکش از پشم شیشه بود. زیر تشک از این پلاستیک متری های ضخیم مینداختن هر روز صبح زود رختخوابشو مینداخت ...

استارتر مرد هست فیتی ش داره کل تاپیک هاش دراین بارس .

جوابشو ندید

لایک نکنید .توروخدا 
نمیدونم دیگه فقط میگفت خرروز میشورم تشکشو

استارتر کاربر مرد هست جوابشو ندید یبارم تهدیدش کردم که گزارشت میدم چون درخواست هم داده بود .گفت بیخیال ماشو دررفت

لایک نکنید .توروخدا