2777
2789
عنوان

تجربه ی عجیبم تو حیطه ی ماوراء الطبیعه و شروع اعتقادم به همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 35 پست

دوستت واقعا اگه صداهاى ميشنوه گاها و چيزاى ميبينه حتما بايد بره روانپزشك اينا علائم بيمارى شيزوفرنى متاسفانه بايد خيلى جدى بگيره

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب

حتما بهش بگو چون اگه اینجوری ادانه بده توهماتش هی بیشتر میشه و بهش اسیب میزنه.احتمال زیاد توهمه ک با پزشک حل میشه اما اگه یک درصدم واقعا چیزی میبینه یا حس میکنه شاید جنه سوره ی بقره بخونه و هرروز توخوته پخش کنه و صلوات و اون ذکری ک گفتم.احتمالا دوستت سنشم کمه چون تو سن کم‌همه ی ما دوس داریم هرچیز کوچیکیو یا مشکلیو به چیزای ماورایی ربط بدیم

😐😂😂😂😂😂نه ازاون لحاظ ، منظورم اینه ک کنارم نیس همزادم مث خودت ک هیچی حس نمیکنی درموردش

اها..خب موفق باشید همتون

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

من نمیدونم همزاد دارم یا نه

ولی شبا موقع خواب اکثرا صدای ی اقایی میشنوم تو گوشم

توهم و... نیست واقعا.

و یکی انگار تو خواب منو تکون میده و میپرم

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده