2777
2789
عنوان

تجربه ی عجیبم تو حیطه ی ماوراء الطبیعه و شروع اعتقادم به همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم قبلا شنیدما..دوستت ایینه بینی نمیکنه یا مثلا از همزادس در مورد اینده بپرسه.خودت نمیتونی

نمیبینتش اخه ، خودشو نشون نمیدع ، من که همزاذم بیدار نیس

اخه انقد دقیق؟

خب من گاهی اتفاقای که بعدا قراره برام بیفته یا جاهای که میخام برمو تو خاب میبینم

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

یا توهمه و بهتره بره پزشک دارو بخوره یا جنه و اون ذکرایی ک گفتمو بگه عزیزم جن خوبم داریم این حتما خوبشه اما خب براش مشکل درست میکنه.خوابشم فقط یه خواب صادقه بوده ربطی ب همزاد نداره خیلیا میبینن

همزاد که واقعا وجود داره برای شما یا دوستتون آزار و اذیت داشته یا نه؟

من که اصلا چیزی حس نکردم ولی دوستم نه به ان صورت اصلا خودشو نشون نداده ، فقط یکم میترسع همین

نمیبینتش اخه ، خودشو نشون نمیدع ، من که همزاذم بیدار نیس

الان خابه جدی؟میبینیش مگه

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
اخه انقد دقیق؟

ارهه عزیزم بخدا دروغ نمیگم من از این دقیق ترشم میبینم حتی عجیب ترینش اینه من عاشق کسی بودم روز برگشتن این و سال برگشتنش و حرفایی ک اون روز بهم میزد و همهه شو دیدم.اصلا چیز عجیبی نیست خوابه و هیچ ربطی به همزاد و این چیزا نداره فقط ویژگی های شخصیتیش طوریه ک میتونه خواب صادقه ببینه همین

با احترام هیچ اعتقادی به اینچیزا ندارم‌‌. به نظر من دوستت نیاز به درمان داره نه دعانویس. نمیگم ماورالطبیعه نیس ولی این چیزارو دعانویسا میخونن تو گوش ملت دوستتم یه چیزی شنیده باورش شده براش همزاد داره. اگه واقعیت داشتباید همه ادما اتفاق میفتاد

بیخیال بابا توضیحاتی ک من دادمو بخون

جالب بود برام