2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها کممممممک

219 بازدید | 20 پست

خانومای خوش سلیقه میشه اسم بگید که به اسم زهره بیاد؟ 

هم پسر هم دختر

مرسی 💝

اگر اسمی هم هست که بنظرتون خیلی قشنگه ولی ب اسم زهره نمیاد بگید 

قربونتون مهربونا 😘

زهرا طاهری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باده😅😅

خنده داشت؟؟؟؟😯😯😕😕😕😕😒😒😒😒

باده یه اسم ترکیه ای هس اگه از چیزی اطلاعی نداری حرفی درموردش نزن ک خودت مورد تمسخر عام وخاص میشی عزیزم

عشق اول اونی نیس ک اول از همه اومده...  اونیکه وقتی ک اومده دیگه هیشکی نمیتونه جاشو بگیرهه😘😘😘😘😘😘😘
خنده داشت؟؟؟؟😯😯😕😕😕😕😒😒😒😒 باده یه اسم ترکیه ای هس اگه از چیزی اطلاعی نداری حرفی درموردش نزن ...

موردتمسخر عام وخاص😐😐😐😐😐😐😐😐😐

نه بابام مال ترکیه س نه مامانم که میدونستم این یه اسمه بعدشم شما یکم آرامش خودتوحفظ کن مگه جنایت کردم که موردتمسخر عام وخاص قراربگیرم

موردتمسخر عام وخاص😐😐😐😐😐😐😐😐😐 نه بابام مال ترکیه س نه مامانم که میدونستم این یه اسمه بعدشم ش ...

پس لطف کن اگه درمورد چیزی اطلاع نداری حرف نزن

با تچکر😄😄😄🙏🙏🙏🙏

عشق اول اونی نیس ک اول از همه اومده...  اونیکه وقتی ک اومده دیگه هیشکی نمیتونه جاشو بگیرهه😘😘😘😘😘😘😘