2777
2789
چ خوب  جایزه برا چی؟

چون خیلی خوب کار مبکنه تا حالا ازش ناراضی نبودن یبار کار ازاد با بابام رفت سه روز اسنپ نرفت از پشتیبانی زنگ زدن که شما راننده خوب اسنپین لطفا کارتونو ادامه بدین ۱۰۰تومنم پاداش دادن😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج در رفته چقد واستون میمونه؟منظورم بنزینو استهلاکو اینارو کم کنی متوسط ماهانه چقد میشه؟

عزیزم شوهرم هر روز صب بنزین میزنه غروب به غروب هم حداقل بمن ۱۵۰ میده میندازم قلک...اونایی ک به حساب اسنپ میزنن هم بعد دو روز میاد به حسابش...حدود ماهی ۳۰۰تومن هم روغن ماشینو لنتشو عوض میکنه ...خرج انچنانی نداره

اخه میگن اسنپ اصلا برا راننده ها ارزشی قایل نشده بیمه نمیکنه راننده هارو، یه عالمه هم شرایط میزارن براشون تو قرار داد که ماشین تمیز باشه خوشبو باشه، کولر حتما روشن باشه و... احساس میکنم بیشتر به مسافر بها میدن تا راننده... 

کرایشم که از تاکسی کمتره

[QUOTE=99509909]150 از اسنپ میده پس انداز میکنین؟  پس چیو خرج میکنین؟ [/

با بابام هفته ی یبار میره کاره فنی چیلر و کمپورسور و اینا هفته ی ۵۰۰گاهی بیشتر گاهی کمتر بهش میده...

عزیزم همیشه قلکـ نمیندازم الان چون سر ماه قسطمون زیاده میندازم که بیخودی خرج نکنیم

اخه میگن اسنپ اصلا برا راننده ها ارزشی قایل نشده بیمه نمیکنه راننده هارو، یه عالمه هم شرایط میزارن ب ...

نه بیمه نمیکنه...ما خودمون خودمونو بیمه کردیم...اره بعضی مسافرا خیلی توقع دارن

شوهرم هم کولر ماشینش خراب شده چند وقته فعلا که چیزی نگفتن...