2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خوب الان دختری اسنپ بانوان  ننیشه😕

الان چون دخترم خیلی چیزا ننیشه..

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
به نظرتون می ارزه؟!  چون یه عالمه خرجم برا ماشین برمیداره

اره خیلی خوبه ما خرج خودمون و اجاره رو از اسنپ درمیاریم حقوق همسرم رو قسط میدیم پس انداز میکنیم

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
به نظرتون روزی 100 تومن از اسنپ دربیاد خوبه؟  با همینا باید پول بنزین و خرجای ماشینم بده دیگه

بیشتر از صد درمیاره ...ما خالص به جز پول بنزین و تعمیر و اینا ماهی ۳تومن ...حالا بچه کوچیک هم داریم

عزیزم شرایطش چیه؟چند درصد به شرکت میدن؟سهمیه بنزین میکیرن؟

نه ماشینمون گازسوز هم هست مثلا ۱۰۰تومن حدود ۲۰تومن اسنپ برمیداره 

ولی خوبه ما راضی هستیم با وجوداینکه همسرم فقط بعضی روزامیره

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
من... اره شکر خدا روزی ۱۶۰تا ۱۸۰ درمیاره...دمه عید بالای ۲۰۰بود البته گاهی کارهای ازاد دیگ هم میره

خرج در رفته چقد واستون میمونه؟منظورم بنزینو استهلاکو اینارو کم کنی متوسط ماهانه چقد میشه؟