اگه تاپیک های قبلیمو بخونین میبینین که بابام تازه عمل شده تمور مغزی داشته حالا هم که عمل شده دکتر گفته باید شیمی درمانی بشه تمورش بدخیم بوده اصلا داغونم از این طرفم شوهرمو نمیتونم هیچ جوره تحمل کنم اصلا کارایی میکنه که نمیشه تحمل کرد نمیخوام اصلا بابام بفهمه که میخوام طلاق بگیرم یک قرون پس انداز هم ندارم نمیتونم از اونا هم بگیرم چون میفهمن یه دختر دوساله هم دارم مثل خر تو گل گیر کردم😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بهتره فعلا بمونی سر زندگیت به نظرم سلامتی پدرت واجب تره
طلاق ک این راحتی نیست اقدام کنی بالاخره میفهمه
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟ * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید * چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند ... خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...
اولین قدم کار پیدا کردنه چند ماه دیگه تحملش کن یه کم پس انداز کن تا بتونی خونه اجاره کنی
واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟ * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید * چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند ... خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...
اخه خواهر انقدر کتکم میزنه چند روزه به خاطر کبودی هام نتونستم برم پیش بابام چطوری من این بشر رو تحمل ...
آخه مشکلش چیه
مگه مریضه کتک میزنه
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
وقتی پول نداری و میخوای خانوادت نفهمن بهتره فکر طلاق رو نکنی
به نظرت چی کار کنم بشینم و فقط کتک بخورم و توهین و فوش بشنوم تا حالا شوهرت بهت گفته بابات از اسپرمم که از چیزم میریزه و میریزم تو توالت بی لیاقت تره ؟؟؟؟