2777
2789

اگه تاپیک های قبلیمو بخونین میبینین که بابام تازه عمل شده تمور مغزی داشته حالا هم که عمل شده دکتر گفته باید شیمی درمانی بشه تمورش بدخیم بوده اصلا داغونم از این طرفم شوهرمو نمیتونم هیچ جوره تحمل کنم اصلا کارایی میکنه که نمیشه تحمل کرد نمیخوام اصلا بابام بفهمه که میخوام طلاق بگیرم یک قرون پس انداز هم ندارم نمیتونم از اونا هم بگیرم چون میفهمن یه دختر دوساله هم دارم مثل خر تو گل گیر کردم😭😭😭

❤خدا جون عاشقتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره فعلا بمونی سر زندگیت به نظرم سلامتی پدرت واجب تره 

طلاق ک‌ این راحتی نیست اقدام کنی بالاخره می‌فهمه 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

امضات حس منو میگه😔

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
با این شرایط سخته پنهانی طلاق بگیری که کسی نفهمه

شرایطم خیلی سخته والا به خدا فقط به خاطر بابام تحمل میکنم انقدر به سرم و گردنم زده اصلا گیجم شبا از درد نمیتونم بخوابم

❤خدا جون عاشقتم❤

اولین قدم کار پیدا کردنه چند ماه دیگه تحملش کن یه کم پس انداز کن تا بتونی خونه اجاره کنی

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
عزیزم بهتره فعلا بمونی سر زندگیت به نظرم سلامتی پدرت واجب تره  طلاق ک‌ این راحتی نیست اقدام کن ...

اخه خواهر انقدر کتکم میزنه چند روزه به خاطر کبودی هام نتونستم برم پیش بابام چطوری من این بشر رو تحمل کنم اخرش یه بلایی سرم میاره

❤خدا جون عاشقتم❤
اخه خواهر انقدر کتکم میزنه چند روزه به خاطر کبودی هام نتونستم برم پیش بابام چطوری من این بشر رو تحمل ...

آخه مشکلش چیه 

مگه مریضه کتک میزنه

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
وقتی پول نداری و میخوای خانوادت نفهمن بهتره فکر طلاق رو نکنی

به نظرت چی کار کنم بشینم و فقط کتک بخورم و توهین و فوش بشنوم تا حالا شوهرت بهت گفته بابات از اسپرمم که از چیزم میریزه و میریزم تو توالت بی لیاقت تره ؟؟؟؟

❤خدا جون عاشقتم❤