2777
2789
عنوان

چطوری بدون اینکه پدر و مادرم بفهمن طلاقمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 58 پست
مشکل همین جاس دیگه نمیشه تو این شرایط کار پیدا کرد الان اکثر شغلا حقوقش ۱۲۰۰ هست مگر شرکتا یا بانکای ...

دقیقا منم میخوام راضیش کنم برم ارایشگری یاد بگیرم 

شما طلاق گرفتی

اون موقع که ارایشگری بودی چقدر درامدت بود؟

❤خدا جون عاشقتم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید اینطوری میگم ولی باباتون که زیاد زنده نمیمونن چه شما بگید بهشون و چه نگید. یه چند ماهی تا پدرتون زنده هستن برید خونه پدرتون به بهانه مراقبت. دخترتون رو هم از صبح تا شب ببرید پارک. بعد فوت پدرتون با مادرتون زندگی کنید. باز هم ببخشید اینطور گفتم

هیچ کسسسسسسسس یعنی از هیچ کس حساب نمیبره پدر و مادرشم پشتش جوری که مامانش میگه بزن بکشش نترس خودم دی ...

وا این چه کاریه آخه 

عزیزم انشالله مشکلت حل بشه 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
ببخشید اینطوری میگم ولی باباتون که زیاد زنده نمیمونن چه شما بگید بهشون و چه نگید. یه چند ماهی نا پدر ...

وا این چه جور حرف زدنیه آخه 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
خب من همون اوایل شاغل شدم و شرط داشتیم برای شغل البته زبونی،یه بار که منو زد منم با هر چیزی دستم بود ...

میدونی عزیزم معلومه شوهر شما کاملا فرق میکنه که گذاشته بری سرکار و مانعت نشده ،واینکه شما هم کتک زدی مقابله به مثل نکرده،اصلا نمیشه واسه همه یه نسخه تجویز کرد متاسفانه بعضی از آقایون خیلی وحشی آن،نمیشه باهاشون در بیفتی،تنها راه قانونی که دمشونو کوتاه کنی

No Reply
دقیقا منم میخوام راضیش کنم برم ارایشگری یاد بگیرم  شما طلاق گرفتی اون موقع که ارایشگری بودی چ ...

نه به درد کسی می خوره ارایشگری ک یا بچه نداشته باشه یا یکیو داشته باشه بچرو نگه داره واسش ک مادر شمام مریضداری می کنه نمیتونه

بعد از ا سال من ریم ب خاطر بوی رنگ خیلی اذیت میشد ک منم دیدم اینطوریه ولش کردم

تازه وکیل پیدا کردم اقدام کنم 

میدونی عزیزم معلومه شوهر شما کاملا فرق میکنه که گذاشته بری سرکار و مانعت نشده ،واینکه شما هم کتک زدی ...

آره دیگه خدا رو شکر شوهرم هیکلی نیس 

میدونی چیزی که فهمیدم اینه در پورد افرادی مثل همسر پن اگه جلوشون کوتاه بیای پررو میشن یه مدت دست روم بلند میکرد فقط گریه میکردم میگفتم غرورش نشکنه هیچی نمیگفتم چند سالی اینطوری بود بعد از هر دعوا هم میومد خودشو میزد و گریه گریه که دست خودم نیس اما واقعا عادت کرده بود فکر میکرد من یه پخمه هستم که عرضه مقابله ندارم منم اون روز زدم به سیم آخر کلی ظرف شکوندم و اونم زدم کلی روانی بازی دراوردم بعد از اون دیگه خیلی عوض شد ولی هنوز کامل خوب نشدهچون اخلاقش اونطوری شکل گرفته 

میدونی عزیزم معلومه شوهر شما کاملا فرق میکنه که گذاشته بری سرکار و مانعت نشده ،واینکه شما هم کتک زدی ...

همچینم دلتو ب دادگاه خوش نکن گلم من ب خاطر خودم پیگیرشم وقتی وارد این پروسه جدایی و وکیل و دادگاه میشی تازه میگی ایکاش مثه قدیم نوزاد دخترو زنده ب گور میکردن والا ب خدا از گاوم کمتر ب حساب میاد حق و حقوقمون

من چند بار گفتم ببخشید ولی جون ایشون بیشتر ارزش داره. بهتره از این منظر هم نگاه کنن به مساله

وای خیلی بده حتی فکر کردن به اینکه بخوای پدر یا مادرتو از دست بدی