2777
2789

بردارم ٢٣سالشه مجرده رفته پيش اورولوژيست تشخيص واريكوسل گريد ٣ داده و گفته فقط عمل،داداشم عاشق بچه هاست و خيلي بچه دوست هست الان چند روزه خيلي ناراحته و توي خودشه و با خنده ميگه ديگه بايد بعدا از پروشگاه بچه بيارم خيلي خيلي داغونه، هرچي ميگم با عمل درمان ميشه و درست شدني هست و همچين چيزي نيست كه فرد عقيم شه،ميگه احتمالشه كه بازم عوت كنه و برگرده

تو رو خدا اگه در مورد اين مشكل چيزي ميدونيد،تجربه اي داريد بهم بگيد،واقعا بعدا براي بچه دار شدن مشكل پيدا ميكنه؟؟ ﻛسي كه همچين مشكلي داره چه ممنوعيت هايي داره و چه رعايتايي بايد كنه..خيلي ناراحتم واسش خودم از اون داغون تر😭 

اگر دكتر خوب توي شيراز ميشناسيد بهم بگيد...

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
عمل ساده ای هس واریکوسل نگران نباشین

عزيزم با عمل مشكل حل ميشه؟يا بازم در اينده مشكل ناباروري وجود داره؟

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محدودیت هاش اینه شلوار های تنگ نپوشه. اون ناحیه رو خنک نگه داره 🤐 سونا یا جکوزی نره

همسر منم عمل کرد. کلا چیزی هست که بین آقایون شایع هس

خیلی ها خبر ندارن و مشکلی براشون پیش نمیاد

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
عزيزم با عمل مشكل حل ميشه؟يا بازم در اينده مشكل ناباروري وجود داره؟

وتسه برادر شوهر من که ۵ سال بعد عمل واریکوسل و رفتن به مراکز ناباروری بچه دارشد البته دکترش میگف اسپرمش صفره صفره آدما فرق میکنن بعضیا با همون عمل واریکوسل هم مشکلشون حل میشه

ای چه طرز حرف زدنه

گارد نگیر دوست محترم

حقیقته .. 

چرا تا برا پسرا و مردا هس مشکلی نیس ولی تا به دخترا و زنا میرسه هزارتا اشکاله؟

در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ،  زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤
مگه کسی زن ایشون میشه ک بخواد بچه ازپرورشگاه هم  بیاره... حالا اگ همین مشکل برا دختر بود همه س ...

😐😐😐 اصلا چیز خاصی نیست که نخواد ازدواج کنه

شما زنش نشو 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
مگه کسی زن ایشون میشه ک بخواد بچه ازپرورشگاه هم  بیاره... حالا اگ همین مشکل برا دختر بود همه س ...

😂😂😂 خدا نمیدونم ب کجای حرفت بخندم اخه واریکوسل مگ چیه!!!!تازع این همه خانوم تنبلی تخمدان دارن همه مجرد موندن؟ 😂😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
گارد نگیر دوست محترم حقیقته ..  چرا تا برا پسرا و مردا هس مشکلی نیس ولی تا به دخترا و زنا میر ...

تا حالا شنیدی دختری به خاطر تنبلی تخمدان یا تغییرات پریودی ازدواج نکنه؟این مشکلم مثل همونه 

امان از زبان تند و گزنده

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏