2777
2789
عنوان

آقایون لطفا راهنمایی کنید

335 بازدید | 45 پست

بارها باعث شده بفکر خودکشی (قرص و تیغ و...)بیوفتم همین دیشب فکر میکردم از دستش خودم آتیش بزنم

خانم ها هم حتما نظر بدین که قطعا گوش میدم

شوهرم مرد مغروری هستش و مدام دنبال بهانه برای دعوا کردن من و قهر هستش 

سر چرت ترین موضوعات سرم داد میزن که تاپیک هام انواع مدلش هست 

وقتی قهر می‌کنه 

توجه است و ادا درآوردن با صدای بلند با بچمون صد برابر میشه 

و کم محلیش به من بی نهایت میشه 

اصلا هم جنبه ناز کشیدن ندارن که هر بار بدتر میش ی مدت کارم حتی به قلقلک دانش هم رسیده بود اونم چند روز ،تازه بعد چند روز بازم سر سنگین بود 

من چیکار کنم با این مرد 

ایندفعه یک کار جدید کرد قبلاً تو دعواها برای خودش صبحانه آماده نمی‌کرد اما این دفعه خودش آماده کرد یعنی من برای آماده نکنم که صبح ببره 

برادرم و خواهرم لطفاً کمکم کنید من بغیر می نی سایت کسی ندارم بتونم درد و دل کنم و ازش کمک بگیرم

برید مشاوره 

این با صحبت درست نمیشه 

شرایطش رو نداری یه مدت بری که بترسه؟؟

دیگه نازش رو نکش پرو شده بزار اون بیاد سمت شما

باهاش سرد باش و دیگه باهاش صحبت نکن تا اون شروع به صحبت کردن بکنه 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید مشاوره این با صحبت درست نمیشه شرایطش رو نداری یه مدت بری که بترسه؟؟دیگه نازش رو نکش پرو شده بزا ...

اتفاقا شرایطش دارم اما میترسم حرمت بین پدرم و برادرام با همسرم بشکنه ،این دیگ جبران نمیش

برید مشاوره این با صحبت درست نمیشه شرایطش رو نداری یه مدت بری که بترسه؟؟دیگه نازش رو نکش پرو شده بزا ...

من اصلا حرف نمی‌زنم چون تجربه نشون داده هر بار بدتر میش 

اما این دفعه یکم بیشتر بی محلی میکنه

اتفاقا شرایطش دارم اما میترسم حرمت بین پدرم و برادرام با همسرم بشکنه ،این دیگ جبران نمیش

خب باهاش یه مدت صحبت نکن و نازش رو نکش

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

من اصلا حرف نمی‌زنم چون تجربه نشون داده هر بار بدتر میش اما این دفعه یکم بیشتر بی محلی میکنه

آفرین بهترین کار رو می‌کنی 

مشکلتون چیه؟

اون میگ من فقط بگم چشم ،بله ،حتما 

اصلا تحت هیچ شرایطی نظری ندهم 

حتی این مدلی هم بودنی باز یک چیزی پیدا می‌کنه ،پریشب سر اینکه صندلی خورد به دیوار و هیچ‌چیزی هم نشد سرم داد میزد که خونه برای منه تو حقی نداری تو این خونه ،مراقب کارات باشه ،تو فقط خونه ات خونه باباته که اگر میخوای برو اونجا و...💔

تو باید وقتی قهر می‌کنه امتیاز لازم رو بهش ندی که دیگه قهر نکنه بی اهمیت باش که خودش بیاد سمتت...از ...

ببین اون اوایل خیلی وابسته اش بودم اما الان چند ماهه که دیگ کوتاه نمیام اگر مقصر نباشم ،اما عوضش قهر ها طولانی شده 

من امروز اصلا بهش توجه نکردم اما دلم خیلی میگیره اما باز سعی میکنم نشون ندم😔😔