2777
2789

خانما من مشکل بارداری دارم و کیست شکلاتی هستم.دکترم پارسانژاد شیراز هست. برای من آی یو آی تجویز کردن در صورتی که نه شوهرم آزمایش اسپرم داده نه خودم عکس رنگی دادم. هرچیم بهشون میگم شاید چسبندگی و انسداد لوله داشته باشم چرا عکس رنگی نمینویسین فایده نداره موندم چیکار کنم هرکی اطلاعی از این دکتر داره بهم بگه نمیدونم دکترمو عوض کنم سردرگمم توروخدا کمکم کنید

من دوبار ماه قبلی آی یو آی کردم ولی نتیجه ای نگرفتم . همون روز آی یو آیم بلاخره یه آزمایش اسپرم از شوهرم گرفتن زیاد خوب نبود. حالا گفتن تا دو دوره دیگه باید آی یو آی کنید . تقریبا میشه چهار پنج ماه دیگه بدون عکس رنگی میخوان تا چهار پنج ماه منو سرگردون نگه دارن از طرفی کیست شکلاتی هر روز داره بدتر میشه میترسم انتظار دگترت بشینم بعدا پشیمون بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم دلم سوخت که چقدر درمونده و ناراحتی.

من نه در مورد این کیست اطلاعات دارم و نه در مورد دکترای شیراز.

فقط میدونم الان دکترا خیلی حواس پرت شدن و جون مریض واسشون ارزشی نداره پس اگه به دوترت اعتماد کامل نداری حتما پیش یه دکتر دیگه برو بزار خیالت راحت بشه و به آرامش برسی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
من دوبار ماه قبلی آی یو آی کردم ولی نتیجه ای نگرفتم . همون روز آی یو آیم بلاخره یه آزمایش اسپرم از ش ...

خوب پس در انتظار این دکتر نمون تا چند ماه دیگه. چون همین استرس باعث بدترین چیزها میشه. دکتری که درکت نمیکنه و به حرفت گوش نمیده فایده نداره وقتتو هدر نده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

متاسفانه اطلاعی ندارم

واست دعا میکنم و بهت توصیه میکنم حتما دکترتو عوض کنی چون خودت تجربه مشابه داشتم که دکترن به حرفم گوش نمیکرد و فقط منو عصبی کرده بود

ممنون که جواب دادین خودمم تو فکرش هستم که برم یه دکتر دیگه مثلا پارسا نژاد پروفسور هست ولی اکثر کارای منو داده دست یه متخصص که تو مطبش میشینه فقط روز ویزیت اول با من حرف زد و چند ثانیه هم موقع سنو دیگه اصلا نمیبینمش