2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روان شناسی خوندم ولی خب خیلی سختی کشیدم  و آزار های دیگران خیلی زیادن و بلحاظ بازار کار خوب ...

عزیزم میشه راجب رشته روانشناسی یه توضیحی بدی من اگه خدابخوادخیلی دوس دارم برم

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
اموزش ابتدایی .کمبود شدید نیرو دارن واسه معلمی رشته اموزش ابتدایی تا چهار پنج سال دیگ تو تمام ازمونا ...

خیلی ممنون عزیزم.محدودیت سنی نداره؟

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه
اموزش ابتدایی .کمبود شدید نیرو دارن واسه معلمی رشته اموزش ابتدایی تا چهار پنج سال دیگ تو تمام ازمونا ...

ینی از طریق ازمون اموزش پرورش یا همینجوریم میگیرن ؟؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
من روان شناسی خوندم ولی خب خیلی سختی کشیدم  و آزار های دیگران خیلی زیادن و بلحاظ بازار کار خوب ...

مرسی ک جواب دادی گلم

ازمون استخدامی محدودیت داره ولی خب بسته ب مدرک و داشتن سهمیه و...گاهی محدودیت اعمال نمیشه

اهان.خیلی ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی