2777
2789
عنوان

روانشناسی یا آموزش ابتدایی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10390 بازدید | 33 پست
میدونید میگم مثلا الان از طریق جهاد دانشگاههی هم میشه دوره چند ماهه رفت اگه پارتی باشه  میشه ب ...

بله از طریق جهاد کشاورزیم میشه رفت ولی باز بستگی ب مهد داره ک ایا از طریق جهاد کشاورزی نیرو جذب کنه یا خیر . مهد ما جذب نمیکنه 

من ۱۴۰۰ میگیرم البته از مهر افزایش ۲۰ درصدی حقوق داریم من کلاس شاهنامه خوانی ٬ سفالگری ٬ عروسک گردانیم دارم تابستونا داخل مهد اگه اونا رو حساب کنم کاملا راضیم از حقوقم . ۱۱سالم هس ک فقط داخل همین مهد هستم از ی مهد ب مهد دیگه نرفتم روزمه کاریم فقط مربوط ب ی مهد میشه . در مورد سوال اخرتون مدرسه غیر انتفاعی اوایل ک مدرکمو گرفته بودم رفتم ولی حقوق پیشنهادی همین مهدی ک الان هستم نصبت ب مدرسه اون زمان بیشتر بود . منم اگه بخوام وجدانن بگم بخاطر حقوقش مهد انتخاب کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از طریق جهاد کشاورزیم میشه رفت ولی باز بستگی ب مهد داره ک ایا از طریق جهاد کشاورزی نیرو جذب کنه ...

عزیزم انشالله روز به روز موفق تر بشی 

برای منم دعا کن عاشق معلمیم 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.