2777
2789
عنوان

از کجا باید ماشین بخرم سرم کلاه نره

114 بازدید | 13 پست

یه مقدار پول دارم که میتونم باهاش ماشین دست دوم بخرم .نمی‌دونم از کجا میشه اعتماد کرد و ماشین خرید که کلاه سرم نذارند 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
چقدداری؟ازدبواربنظرماونم‌ فیلترکن که موتورسالم شاسی هاسالم

حدوداً ۳۵۰ میلیون

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدوداً ۳۵۰ میلیون

منم اگه باشوهرم آشتی نکنیم میخوام ماشین بخرم

منم تا۴۰۰ دارم

ازدیوارمیگردم

به شوهرخواهرم میگم برای خریدش

من میگردم نشونش میدم اگه تاییدکنه اوکیه

متاهلی؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

ماشین میخواین بخرید باید زنگ بزنید به یه کارشناس بیاد تو اون محل و ماشینو کلا بررسی کنه از لحاظ همه چی و بعد بهتون یه برگه کارشناسی میده و با خیال راحت میخرید ماشینو... حتی از لحاظ قیمتم میتونه کمکتون کنه.

الانم از سایت دیوار یا روزنامه میخرن دست دوم که حتما کارشناس لازمه

@__mahyar

منم اگه باشوهرم آشتی نکنیم میخوام ماشین بخرممنم تا۴۰۰ دارمازدیوارمیگردمبه شوهرخواهرم میگم برای خریدش ...

نه مجردم. به دیوار هم نمیشه اعتماد کرد از بس که کلاهبرداری توش زیاد شده

نه مجردم. به دیوار هم نمیشه اعتماد کرد از بس که کلاهبرداری توش زیاد شده

نه نمیگم‌که کلاه برادری نیست

منظورم اینه که توقسمت  اطلاعاتشوبخون ولی برای خریدش بایدیکی که بلده کاره بره

من دامادمون اینقدماشین خریده وفروخته

میدونه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

تو دیوار ببین برو ببین اگر به نظرت خودت اوکی بود میتونی از سایت کارنامه درخواست ثبت کنی تا کارشناس ب ...

اخه من تا بحال ماشین نداشتم که بدونم کدوم از نظرم اوکی هست یا نیست.

نه نمیگم‌که کلاه برادری نیستمنظورم اینه که توقسمت اطلاعاتشوبخون ولی برای خریدش بایدیکی که بلده کاره ...

اوهوم.من اکثر فامیل‌هامون ماشین دارند ولی شهر دیگه هستند خودمون تو این شهر غریب هستیم.به آدم غریبه هم نمیشه راحت اعتماد کرد

عزیزم کاری نداره که شما بگرد از هرجا که پیدا کردی بنگاه یا دیوار یا هرجای دیگ 

بعد بگو من کارشناسی برای رنگ و موتور و بدنه و....میبرم خودم 

از چند نفر بپرس ببین کجا کارش خوبه برای کارشناسی ببر همونجا ببینن اگر تایید کردن و قیمت مناسب بود تهیه کن