2777
2789
عنوان

روانشناسی یا آموزش ابتدایی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10390 بازدید | 33 پست
شنیدم محدودیت سنی داره

نمیدونم ولی مصاحبه میگیرن و سوالات مذهبی میپرسن .مصاحبه هم رفتی با چادر برو  ارایش نزن.حساسن.باید خلاصه بگی که بچه مثبتی و اینا .نماز میخونی

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشتم اموزش ابتدایی ورودی ۸۱ هستم . والا اونموقع ب هر دری ک زدم جذب اموزش پرورش بشم نشد ک نشد 

فقط مهدای زیر نظر بهزیستی خیلی از رشتمون استقبال میکردن . الانم داخل مهد مشغول ب کار هستم .

من رشتم اموزش ابتدایی ورودی ۸۱ هستم . والا اونموقع ب هر دری ک زدم جذب اموزش پرورش بشم نشد ک نشد  ...

واقعا چرا اخه نگرفتن شمارو 

الان که با دیپلمم مهد میشه رفت 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
علوم تربیتی رو میدونم دارن اموزش ابتدایی رو مطمعن نیستم عزیزم احتمالا داشته باشن

ممنون عزیزم

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
نمیدونم ولی مصاحبه میگیرن و سوالات مذهبی میپرسن .مصاحبه هم رفتی با چادر برو  ارایش نزن.حساسن.با ...

:-Dمرسی فداتشم

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

[QUOTE=99403383]واقعا چرا اخه نگرفتن شمارو  الان که با دیپلمم مهد میشه رفت [/QUOTE

مهد اگه با دیپلم نیرو جذب کنه یا شیرخوار میذارنش یا نوپا 

بازم بستگی ب مهد داره مهد ما زیر کارشناسی نیرو جذب نمیکنه حتما هم باید رشته مرتبط باشه و سابقه کاری بالای ۳ سال . من الان مدیرداخلی هستم از نوباوه ۱ کارمو شروع کردم ۱۱ سالم سابقه کار دارم . درسته ب پای اموزش پرورش نمیرسه ولی من راضیم .

عزیزم میشه راجب رشته روانشناسی یه توضیحی بدی من اگه خدابخوادخیلی دوس دارم برم

رشته خوبیه ولی خیلی سخته با لیسانس روان شناسی نمیشه بجایی رسید برای امتحان ارشدم از هر 450نفر داوطلب کنکور ارشد یه نفر قبول میشه دیگه ببین چقد فارغ التحصیلای این رشته زیادن خوده رشتم خیلی سخته قبول شدن در ازمون ارشدش از قبول شدن پزشکی هم سخت تره چون پزشکی حداقل 2000نفر میخان اما برا ارشد روان شناسی بالینی فقط130 نفر چ بسا هر سال ظرفیتا کمترم میشه حالا گیریم طرف ارشدم قبول شد این پایان کار نیست کلی باید کارگاه بری تا بتونی کار بالینی یاد بگیری هر کارگاه کم کم یک میلیون تومن در میاد بعدش ک لیسانسو گرفتی بعدش ارشد کلیم کارگاه رفتی باید بارها آزمون بدی واسه پروانه مطب ک مثه رد شدن فیل از سوراخ سوزنه خلاصه بعد این همه سختی در امد یه روان شناس کجا و درامد یه پزشک کجا و اصلا کی میره پیش روان شناس بهرکی میگی برو پیش روان شناس میگه صدبار رفتم چی شد یا فعلا شرایطشو ندارم انگار روان شناس لولوعه اخر سرم طرف میره اختلالای روانیشو با دمنوش درمان کنه از تیکه ها و طعنه های دیگران ک میگن روان شناسا خودشون دیونن و خالی کردن کینه هاشون روی روان شناس بیچاره هم بگذریم

اما بلحاظ خود رشته بهترین علم بنظر من روان شناسیه چون حداقل باعث میشه افکار و مقاص خودت و دیگران رو درک کنی و سبک زندگیت رو برپایه اخرین مشاهدات علمی بنا کنی

[QUOTE=99403383]واقعا چرا اخه نگرفتن شمارو  الان که با دیپلمم مهد میشه رفت [/QUOTE مهد اگه با ...

میدونید میگم مثلا الان از طریق جهاد دانشگاههی هم میشه دوره چند ماهه رفت اگه پارتی باشه 

میشه بپرسم حقوق تون چقدره ؟؟اگه دوست داشتید جواب بدید 

شما چرا نرفتید مدارس غیر انتفاعی ؟؟

رشته خوبیه ولی خیلی سخته با لیسانس روان شناسی نمیشه بجایی رسید برای امتحان ارشدم از هر 450نفر داوطلب ...

وای مرسی عزیزم بابت اینکه راهنماییم کردی خیلی عالی توضیح دادی آره واقعا من باحرفات موافقم همه بادیدخوب نگاه به روانشناسانمیکنن هی میگن خودشون دیووننو چمیدونم ازاین حرفامیزنن که نه مابایدخودمون خودمونو درمان کنیم در۱ورتی که روانشناسی خیلی کمک میکنه من خودم بیشتربخاطراین میرم که حداقل خودمو درمان کنم بتونم بابقیه چه جوررفتارکنم توزندگیم چه جورباشم 

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
وای مرسی عزیزم بابت اینکه راهنماییم کردی خیلی عالی توضیح دادی آره واقعا من باحرفات موافقم همه بادیدخ ...

خواهش میکنم اگه بااین هدف وارد این رشته بشی و انگیزه خوبی داشته باشی پس تبریک میگم در اینده یک مشاور خوب خواهی شد

خواهش میکنم اگه بااین هدف وارد این رشته بشی و انگیزه خوبی داشته باشی پس تبریک میگم در اینده یک مشاور ...

مرسی قربونت برم ان شاءالله که خودتم موفق میشی خانم دکتر😊

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤