2777
2789

سلام

من امروز رفتم معاینه چشم برای گواهینامه بعد دکتر گفت ضعیفه چشمت ولی نفرستادم کمسیون و این چیزا فقط ازم پرسید برات بنویسم با لنز یا عینک؟منم گفتم لنز و اومدم بیرون

حالا بنظرتون دوباره باید برم معاینه یا نه؟یعنی تائید شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باز فردا برو بگو بنویسه با عینک

بعد برو چشم پزشکی

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
ینی چی کمیسیون?خب دیگ وقتی میبینه ضعیفه تو گواهیت میزنه با عینک طبی یا لنز طبی🙄اوکیه دیگ همه چی&nbs ...

چمیدونم گفتم شاید دنگ و فنگ داشته باشه و دوباره بخوام برم معاینه و هزینه بدم

خب عزیزم شما سرخود نمیتونی لنز یا عینک بزاری که بالاخره باید بری پیش چشم پزشک دیگه

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
خب عزیزم شما سرخود نمیتونی لنز یا عینک بزاری که بالاخره باید بری پیش چشم پزشک دیگه

اونو که حتما میرم 

سوالم اینه که بعد اینکه لنز گرفتم باز باید برم معاینه چشم برای گواهینامه یا نه؟خیلی معطل میشم اخه

نه دیگه براتون نوشته تموم شده دیگه ببرین تحویل آموزشگاه بدین