2777
2789
عنوان

امشب رفتیم عروسی ،برای اولین بار یه رسم عجیب دیدم .

| مشاهده متن کامل بحث + 7424 بازدید | 140 پست
هفتا دختر باشن و یه پسر در آینده هیشکی زن پسره نمیشه😁

نه ببخشی هفتا پسر ی دختر

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ما رسم پا انداز داریم ولی اینجوریه  زمانی که عروس رو بعد از تمام شدن عروسی میخوان ببرن  خونه داماد فامیلا عروس کنار عروس شعر میخونن و پا انداز از فامیلای دوماد میگیرن مثل پدر داماد مادر داماد برادرا و خواهر و ... اخرش هدایا جمع میشه واسه عروس .شعرشم اینجوریه واسه ما ...سر سرانداز میخواد عروس پا انداز میخواد تا ندین پا اندازش ما نمیایم به پیشوازش ...دیگه ربطی به کفش اصلا نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ماداریم مثلا زادو ولده میگن هفت دختریه پسر برادرشوهرمن گف نه زیاده یه پسر یه دختر😁چخبره زنداداش ...

هفت پسر یه دختر

رسمو عوض نکن😂😂

تو عروسی دخنر عموی منم گفتن گرونیه شما ب حرف ما گوش نکنید به دوتا قانع باشید

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
ما اصالتا شیروانی هستیم وکلی فامیل ک‌بجنوردن همچین چیزی تا بحال نشنیدم وو ندیدم

چندسالته؟

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
من دیدم دور کمر عروس روبان قرمز میبندن که بچه اولش پسر بشه که البته دختر شد

این رسم ترک هاست ولی واسه خاطر بچه پسر نیست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ما داریم ولی اینجوری نیس بعد عروس کشون وقتی عروس میخواد بره خونه خودشمادرشوهرش بهش یه کادو میده  ...

مام ی سری رفتیم شیراز عروسی. عروس که بعد تالار میخواست بیاد خونه پدر داماد یه اقایی که قصاب بود و زیر پای عروس گوسفندو زد زمین این شعرو به زبون شیرازی میخوند .

عروس پای انداز میخواد😄 

شبیه زیر لفظی بود

هفت پسر یه دختر رسمو عوض نکن😂😂 تو عروسی دخنر عموی منم گفتن گرونیه شما ب حرف ما گوش نکنید به دوتا ...

درسش کردم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

مال ما پول نميند ازن تو کفش عروس ولی وقتی عروسو میبرن خونش دم در وامیستن اقوام عروس میخونن «سر سران از میخاد عروس پاینداز میخاد» بعد اقوام دومادم میخونن سر سران از عروس دوماد پای انداز عروس... باید پدر داماد یه طلایی یه چیزی بده عروس تا عروس بره تو خونشون.. قدیما درخت تو خونشون مثلا میدادن عروس

این که عجیب نیست رسم ترک ها هست

ولی راه حل قطعی نیست انگار😆

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

ما رسم داریم عروس که میخواد بره خونه خودش یه قالیچه خانواده داماد باید بخرن پهن کنن جلو پاش . به این میگیم پاانداز. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.