2777
2789
عنوان

امشب رفتیم عروسی ،برای اولین بار یه رسم عجیب دیدم .

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 140 پست
نه ببخشی هفتا پسر ی دختر

میگم😁 اصلا منطقی نیست اونجوری

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۱فرزندم

منم 31م مادرم!

عجیبه که ندیدی، چندین ساله که اجرا نمیشه چوم سبک عروسیها کلا عوض شده

ولی قبلنا تو بجنورد حداقل عروسیهای قدیمی که من رفتم احرا میشد!

تشت جلو پای عروس مینداختن زمین باید از روش رد میشد پول میدادن و شعرای کردی میخوندن و این حرفا

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
واسه پسر نیست دلیل دیگه داره

بقیه گفتن واسه داشتن هفتا پسر و یه دختره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من دیدم دور کمر عروس روبان قرمز میبندن که بچه اولش پسر بشه که البته دختر شد

جالبه این روبان هم باید برادر شوهر ببنده. جاری من رسم داشتن قبلش بهم گفت که شوهرم اینکارو کنه. به شوهرم گفتم گفت صد ساله سیاه اینکارو نمیکنم.گفت وسط جمع بیام کمر زنداداشمو ببندم. خودشون روبانو بستن بچه اولشم دختر شد