2777
2789
عنوان

امشب رفتیم عروسی ،برای اولین بار یه رسم عجیب دیدم .

| مشاهده متن کامل بحث + 7425 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسمی بنام پاانداز رو خیلی شنیدم

تو شهر ما(بجنورد) بود ، اصفهان هم از مادرشوهرم شنیدم، حتی توی هند هم هست!

اسمش پااندازه همه جا ولی روشش فرق داره😀

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
من دیدم دور کمر عروس روبان قرمز میبندن که بچه اولش پسر بشه که البته دختر شد

اره ماداریم مثلا زادو ولده میگن هفت دختریه پسر برادرشوهرمن گف نه زیاده یه پسر یه دختر😁چخبره زنداداش هفتا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
من دیدم دور کمر عروس روبان قرمز میبندن که بچه اولش پسر بشه که البته دختر شد

اردبیلیا میبندن.البته فلسفه این رسمو نمیدونم موقع بستم هم آرزوی هفت تا پسر میکردن بایه دختر😂😂الان میگن گرونیه ی پسر میخای ی دختر

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
یاد گداها افتادم کلاشونو در میارن میگیرن جلو رهگذرا 😐

این نشسته بود همه دورش شعر میخوندن .بعد عروسم داشت اشک میزیخت هی همه ماچ و بوس و تو کفشش پول و تراول میزاشتن .من مونده بودم نکنه همه باید بریم پا بوس

رسمی بنام پاانداز رو خیلی شنیدم تو شهر ما(بجنورد) بود ، اصفهان هم از مادرشوهرم شنیدم، حتی توی هند ه ...

ما اصالتا شیروانی هستیم وکلی فامیل ک‌بجنوردن همچین چیزی تا بحال نشنیدم وو ندیدم

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
اره ماداریم مثلا زادو ولده میگن هفت دختریه پسر برادرشوهرمن گف نه زیاده یه پسر یه دختر😁چخبره زنداداش ...

هفتا دختر باشن و یه پسر در آینده هیشکی زن پسره نمیشه😁

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄