دلیل جدایی ما خیانتش بود سنش زیر ۳۰ بود و یهو خیلی پولدار شد راهشاز من جدا کردو زن صیغه کرد و خونه گرف جدا من چند ماه بعد فهمیدم سریع اقدام کردم برا طلاق دوماه بعداز طلاق سر ی حادثه دوماه کما بودو بشدت آسیب دید بدنش و ضایعه خفیف نخاعی شد الان با واکر میتونه راه بره بهم میگه برگرد بهم خونه و ماشین و بت میدم دیگ هم از این گوها نمیخورم
دخترمم خیلی اذیت میکنه میخاد منو برگردونه از دیشب رفته پیش باباش من اصلا نتونستم بخابم پیام داد که ...
ذاتش عوض نمیشه عزیزم اشتباه نکن و گول این گوه خوریاشو نخور، یه بار خیانت کرده بازم میکنه و مطمئنه که میتونه برت گردونه... گفته یه بار طلاق گرفت و برگشت ایندفعه جوری خیانت میکنم نفهمن! بفهمه هم دوبار نمیتونه طلاق بگیره
دخترم اون داره پر میکنه تحت فشارت بذاره، هر چی گفت میخوام پیش بابام بمونم بگو باشه هروقت دلت خواست بیا
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دخترت هم در نظر بگیر . تربیت بچه تنهایی سخته. دختر ها بابایی ان
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
چیطو ایقد زود مبگیره چرا مال ما هرکی اذیتمون بده خوشبخت تر میشه
بخدا باورت میشه هشت ماه بعد طلاق به بدترین حالت ممکن مرد
حالا من راضی به مرگش نبودم اما خیلی عذابم داد
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
چون از نظر مالی و خانوادگی شرایط سختی داری، کاملا قانونی و زیر نظر وکیل، خونه و ماشین رو به نامت بزنه و برگرد. البته اگه می تونی کینه ای رو که ازش داری فراموش کنی و بهش محبت کنی. (نه اینکه یه آدم بیمار و ناتوان را عذاب بدی، اون دیگه تقاص اشتباهش رو تا آخر عمر خواهد داد.)
اينجوری برای بچه ات هم بهتره.
کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
الان با واکر راه میره سگ نگاش میکنه ادم واکری دیگه چیطو میتونه بره دختر بازی
تا آخر عمر که با واکر نیست
قطع نخاع که نشده ما تو فامیل داشتیم چندماه اینطوریه و خوب میشه
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خدا روشکر بچه نداشتم. بددل بد ذات دست بزن زندانیم میکرد تو خونه منو برد کنار خانوادش هر رقم اذیتم میکردن مادر خواهرش
تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست جبران تموم بیانصافیا جبران تموم شکستنا بعضی آدما خوده معجزن انگار میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزهی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨⚕️
من ۷ ماهه دارم فکر میکنم به ای موضوع کنار اومدن باهاش خیلی سخته فراموشم نمیشه نمیتونم برگردم نمیدونم ...
فراموش که نمیشه شایدبه مرورزمان به اون زخم عادت کنی،درهرصورت توخونه پدرتم شرایطت اوکی نیست ،ازکجامعلوم یه خواستگارخوب پیدابشه واست،دراون صورتم بایدازدخترت حدابشی که خدانکنه مادر وبچه ای ازهم جداشن بچه آسیب میبینه ،برگرد ولی به شرطها وشروط ها ،
کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد
من به این موضوع معروفم هر کی اذیتم کنه ۱۰ برابر اذیت میشه
منم زود آهم میگیره