2777
2789

بچه ها من کسیو دوس دارم باهم بودیم چندسال منتهی الان باکس دیگه ست اما هنوز اونم‌ منوفراموشم نکرده.ممکنه که بنا به دلایلی اون دوباره برگرده و منو انتخاب کنه. اما من اینو اصلا نمیتونم تصور بکنم...ینی توی ذهنم عمیق و واقعی نمیتونم تصورش کنم و احتمالشو واقعا تو ذهنم و احساسم بدم بااینکه از نظر منطقی ممکنه 

میخام رو قانون جذب و مثبت اندیشی هم کارکنم که خب تصور خاسته ها توش خیلی مهمه خلاصه که خیلی ناراحتم کسی میتونه کمک کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه بیچاره که از این قانون جذب هیچ خیری ندیم هر چی فکر کردم برعکس شد

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
یک جا تگت میکنم برای اموزش استفاده از قوانین جذب

مرسیی لطف میکنی خیلی دنبالش بودم اتفاقا.فقط بدبختی نشکلم تصوره.تو قانون جذب هم تصور لازمه اما من نمیتونم تصورش کنم دیگه نمیدونم چرا چون میترسم منو انتخاب نکنه اما متطقی فک میکنم میبینم احتمالش هست اما بازم میترسم و اصلاا حتی یه ذره نمیتونم تصورش کنم بامنه

یه کاغذ و خودکار بردار رو کاغذ بنویس و تصورش خود بخود میاد موقع نوشتن هم ی هندزفری بزار تو گوشت وآهنگ شاد گوش بده و فک کن اون لحظه داریش،ب زمان حال بنویس

گوش دادن ب اهنگ شاد باعث میشه تو فرکانس شادی و عشق قرار بگیری و اتفاقای خوب خوب جذبت شهوامتحان کن برامن جواب داد

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
باید خودتو تولحظه هایی که درانتظارش هستی تصور کنی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

ینی فقط قبل از اومدنشو تصور کنم؟خب الانم در انتظارشم دیگه.من میخام لحظه هایی که بهم رسیدیم و منو انتخاب کرده رو تصور کنم اما نمیتونم