2777
2789

ازدواج دومم شوهرم گفته منو نمیخواد و طلاق توافقی بگیرم و مهریه رو از ۱۱۴ بکنم ۱۴ قسطی بعد سه سال ،

اگر طلاق توافقی قبول نکنم تهدید به خیانت میکنه سرد هم چندماهه هست، بهش گفتم بخاطر مراسمی چند روز میرم خونه پدرم فکر کنه زندگی رو نجات بدیم گفت باشه روز سوم پیام داد کل مهریه ات بکن ۵ تا زندگی کنیم  اصلا هم تو چند روز زنگ نزده و ازم بی خبره نمیدونم برگردم یا نه 

نمیخوام کسیو بیاره خونه ام نمیخوام به هدفش برسه و منو نابود کنه تورو خدا بگید شما بودید چیکار میکردید

از ادمی که میخوای جدا شی خیانت کنه نکنه چه فرقی داره مدرک جمع کن حالشو بگیر

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چه بعد طلاق چه قبل طلاق کارشو میکنه و تو اون خونه زن میاره فرقی نداره شما همون مهریه هرچی داری رو بزار اجرا 

نباید احساسات باعث بشه که من نیمخام فلانی بیاد خونم 

بشه میلیارد ها ضرر مالی جهنم صد نفر بیاره چی میشه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

همه بهت گفتن ک نبخش خریته

باز تاپیک میزنی

اما اون کلمه نابود یعنی چی

تو هم جلوش با مرد حرف بزن بسوزه 

دگ از این شوهر وفادار ک درنمیاد نابود چیش بشی

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

همه بهت گفتن ک نبخش خریتهباز تاپیک میزنیاما اون کلمه نابود یعنی چیتو هم جلوش با مرد حرف بزن بسوزه دگ ...

مگه تاپیک زدن جرمه خب دلم میخواد نظرات جدید بخونم عزیزم

ازش مگ بچه داری 

بعدش از تهدید خیانتش چی می‌ترسی وقتی میخای جداشی بزار بره خیانت کنه ب نفع تو 

خیلی پرو تشریف داره مهریت کم‌نکنی بگو نمیخای با همین مهریه طلاق بده 

وکیل هم‌بگیر

توافق نکنی خیانت میکنم .🤣🤣🤣خب بکن چه بهونه ی الکی ..مرتیکه ی پفیوززز ..چیزی داره از خودش این اسطوره یا اعتماد به نفس ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

توافق نکنی خیانت میکنم .🤣🤣🤣خب بکن چه بهونه ی الکی ..مرتیکه ی پفیوززز ..چیزی داره از خودش این اسطو ...

خونه رهن بانک داریم ماشین رانا پلاس واقعا هم خدای اعتماد نفسه خوب گفتی 

اون چه بعد طلاق چه قبل طلاق کارشو میکنه و تو اون خونه زن میاره فرقی نداره شما همون مهریه هرچی داری ر ...

گفتم چ عجب یه زن منطقی فکر میکنه تا امضات خوندم

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم