2777
2789
عنوان

مگه وسط خیابان جای شیر دادن هست 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مردم همینه خیابون ، خونه نیست چه میخواد یکی با لباس نیم تنه و نیمه برهنه تردد کنه چه مثل این خان ...

شاید مجبور بوده بنده خدا 

شاید کسی رو نداشته بچه رو بذاره پیشش 

شاید کار واجب بوده بیرون 

بهتر بود یه روسری یا شالی می‌کشید که دیده نشه 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

به شیر دادن اون خانم کاری ندارم الان که دیگه با بی بهانه یا بی بهانه مردم اندام هاشون و ریختن بیرون ...

از نظر خیلیا اونا صاحب اختیار بدن خودشونن اما اگه یه خانم شیر بده گیر میدن.  البته کار هر دو گروه اشتباه 

دیدم بچه زیر شال اذیت میکنه میزنه کنار

اخي راست ميگي

ميخاد مامانشو ببينه مگه اينكه خاب باشه

ولي من چند نفر زو ديدم طوري شير ميدادن ك هيچي مشخص نبود يعني فكر ميكردي بچه داره از روي لباس شير ميخوره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

شاید حواسش نبوده ای کاش با مهربونی بهش میگفتی شالتو بنداز رو سینت ممکنه نگاه بقیه بیوفته خودت اذیت م ...

اگر می‌گفت 

می پرید بهش باور إل

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

شاید حواسش نبوده ای کاش با مهربونی بهش میگفتی شالتو بنداز رو سینت ممکنه نگاه بقیه بیوفته خودت اذیت م ...

من که اصلا هیچی به خانمه نگفتم 

فقط تو مغازه بغلی داشتم خرید میکردم چشم بهش خورد

الان که بهش فکر میکنم حالا اون خانوم شاید مجبور بوده یا حواسش نبوده ولی  بعضیا چطور همه چیزشونو  عمدا میندازن بیرون چاک سینه پاها لخت شکم بیرون واقعا خجالت نمی‌کشن بمرور این حیا از بین می‌ره تو جامعه اونم برای چی برای اینکه بخیال خودشون زیباتر و جذابتر  بشن که طبیعتا  نگاه‌های بیشتری رو جذب بکنن بهشون حرف هم بزنی میگن بخاطر دل خودمونه  شاید دلت چیزای بدتر هم بخواد نباید بخاطر جامعه و سلامتش یکم بخودت یکم سختی بدی واقعا بعضیا شورش زن درآوردن