2777
2789
عنوان

یکی بهم کمک کنه بتونم ارزومو توذهنم کامل تصور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 70 پست
چطوری مانع ذهنیمو از بین ببرمش؟

اول ببین چیان

بعد باید شروع کنی به تغییر دادنش

جملات تاکیدی بگی

اکه تجسم سختته، یه سناریو بنویس

بخون از روش

بعد چشماتو ببند تصور کن قبل خواب‌ و بعد بیدار شدن

چند تا نفس عمیق بکش تا ذهنت خالی شه بعد تجسم کن

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
منه بیچاره که از این قانون جذب هیچ خیری ندیم هر چی فکر کردم برعکس شد

چراا شاید درست استفاده نکردی.قانون جذبم صددرصد به خاسته هامون نمیرسونه مارو فقط کمک میکنه اگه خاسته ای حق واقعی ماست بهش برسیم البته تلاشم باید باشه کنارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی فقط قبل از اومدنشو تصور کنم؟خب الانم در انتظارشم دیگه.من میخام لحظه هایی که بهم رسیدیم و منو انت ...

در “انتظار نباش”

انتظار، انتظار بیشتر جذب میکنه

یه جوری رفتار کن انگار الان برگشته

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
چراا شاید درست استفاده نکردی.قانون جذبم صددرصد به خاسته هامون نمیرسونه مارو فقط کمک میکنه اگه خاسته ...

نمیدونم شاید ولی خسته شدم از بس همه چی برعکس چیزایی که فکر میکردم شد

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
میخام روزایی رو تصور کنم که کنار همیم اما نمیتونم اصلا واقعی تو ذهنم اینو تجسم کنم و باورش کنم که مم ...

میدونی این باور نکردن حس نگرانی مانع از رسیدن ب خواستت میشه هر گمان و شکی ک ببری ک نکنه فلان شه یا اگه این اتفاقه برعکس شه چی اون لحظه کلی حس بد داری حسای بدهم باعث میشه فرکانس اتفاقای بد رو بفرستی و از همون ک میترسی سرت بیاد پس هیچ نکرانی یا وابستگی نداشتع باش چون باعث میشه از همون چیزی ک میترسی سرت بیاد

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
یه کاغذ و خودکار بردار رو کاغذ بنویس و تصورش خود بخود میاد موقع نوشتن هم ی هندزفری بزار تو گوشت وآهن ...

مرسییی حتما.مثلا میتونم حتی تصور کنم برگشته و دارم براش نامه مینویسم و واقعا هم بنویسم براش

اول ببین چیان بعد باید شروع کنی به تغییر دادنش جملات تاکیدی بگی اکه تجسم سختته، یه سناریو بن ...

احساس میکنم چون همه ناامیدم کردن اونا روم تاثیر گذاشته و کم بودن عزت نفس و اعتماد بنفس و اینکه ایمانمم ضعیف شده حس میکنم من اصلا لایقش نبودم ک ازدستش دادم و دیگه بر نمیگرده.اما گاهی میگم ازکجا معلوم‌شاید با تلاشت برگرده اما این مانعای ذهنی باعث میشن نتونم تصورش کنم مرسیی خیلی عالی بود حتما انجام میدم