2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

54 بازدید | 7 پست

بیشتر وقتهاانگار قرص توی گلوم مونده هروقت هم این حالت ومیگیرم حس تهوع کمی دارم وبیحال میشم انگار یچیزی توگلوم مونده فقط حسش ودارم وگرنه چیزی نیس بنظرتون از چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بوی بذی داره بااینکه هرشب مسواک میزنم واب نمک

خب حالت مخاط هست عزیزم لوزه هات بایت جک شه و ببینن خه خلط(ببخشید)داری پشت حلق یا نه تو ایینه الان با گوش پاک کن کمی قسمت نزدیک زبون کوچیکو با چراغ قوه معاینه کن و فشارربده ببین مایعی چیزی هست؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
خب حالت مخاط هست عزیزم لوزه هات بایت جک شه و ببینن خه خلط(ببخشید)داری پشت حلق یا نه تو ایینه الان با ...

باشه ممنون اگه باشه یعنی چی چون حالت سرماخوردگی اینا اصلا ندارم

باشه ممنون اگه باشه یعنی چی چون حالت سرماخوردگی اینا اصلا ندارم

ببین دقیق نمیدونم وای عمل گاهی انچام میدن ولی اگر حفره دار باشه خودت باید هی پاک کنی وقتی پاک کنی بو هم میره.

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون