2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم زردی داشت  گفتن شیر خشک بده تو بیمارستان .دیگه تا یه سالگی خودم شیرم انقد کم شد که  لب نمیزد.ولی یه سالگی به بعد  برعکس شد دیگه شیر خشک نخورد شیر خودمو شروع کرد خوردن.

دخترم همه وجودم 💖💕💜

فرزند اولمو به دلخواه شیر خودمو دادم تا ماه پونزده. فرزند دومم الان داره دو ماهش میشه  و ایران نیستم و اینجا میگن شش ماه شیر خودتون کافیه منم دوست دارم  همش شیرخشک بخوره ولی فعلا هم شیر خودمو میخوره هم شیرخشک، شیر خودم چون فعلا خشک نشده و ناچارا میدم بهش. 

چه اشكالي داره مگه شير خشك چرا همه نگاه بد دارن بهش؟به قول دكتر ظريفي ميگه برتري شير مادر نسبت به شير خشك شايد ده درصد باشه ولي برتري يه مادر شاد نسبت به يه مادر افسرده و استرسي بيش از هفتاد درصد هست

چون به لاکتوز شیر آلرژی داشت و وقتی شیرم رو میخورد همش اسهال میشد و وزن نمیگرفت و بدنش هم دونه میریخ ...

الان بچتون چند وقتشه

چه شیر خشکی میدادین و الان مشکلش رفع شده؟

چه اشكالي داره مگه شير خشك چرا همه نگاه بد دارن بهش؟به قول دكتر ظريفي ميگه برتري شير مادر نسبت به شي ...

خدا خیرت بده با این جملت

سه ماهه دارم کابوس میبینم، وقتی حامله شدم همش آرزوی شیر دادن به بچمو داشتم و مطمین بودم این ساده ترین کار دنیاستت و الان منم و ی عالمه حسرت و بیحوصلگی

الان بچتون چند وقتشه چه شیر خشکی میدادین و الان مشکلش رفع شده؟

الان ۱۹ ماهشه گلم

شیرخشک آال۱۱۰ میدادم

بعدها دکتر گفت شیرخشک معمولی بده 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
خدا خیرت بده با این جملت سه ماهه دارم کابوس میبینم، وقتی حامله شدم همش آرزوی شیر دادن به بچمو داشتم ...

حسرت واسه چي عزيزم مگه اين همه بچه شير خشك خوردن چشون شده؟؟؟يا شير مادر خوردن مريض نشدن هيچ وقت؟؟تو زماني بايد حسرت بخوري كه نتوني مادر شادي واست بچت باشي كه اونم در ارامش باشه والا شير ندادن حسرت نداره