2777
2789

دوستای گلم من بچه اولم شیررخودمو خورد اما بنا به دلایلی برا بچه دوم شیر کم میارم بهش شیرخشک میدم منم بعضی وقتا غصم میگیره اما شیرخشکای الان باز بهترن از اونایی که ما خوردیم الان داشتم زردآلو میخوردم قشنگ مزه سم میداد به شوهرم گفتم ایکلش شیر مادرم مثل شیرای گاو که توشون سم و چیزای دیگه رو درمیارن شیر خشک میکنن مال ما رو هم اینکارو میکردن

تو یه مقاله ای به انگلیسی تازه خوندم که تو شیر مادرای انگلیسی سم توکسین و آلاینده های لوازم منزل منظورشون حلادهنده ها بود پیدا شده حساب ایران که بماند با این همه سرب و استرس

پس اصلا نه افسردگی بگیرید نه حسرت بکشید شیر خشک تو روزایی کامل تز از شیر مادره چون هرم مواد غذایی رو کامل تامین میکنه اما شیر مادر یه روز خوبه یه روز بد 

در هر صورت تا جایی که جا هست و میشه نباید بچه رو از هدیه خداوند که شیر مادرشه محروم کرد اما اگرم نبود اصلا اشکال نداره بشر رو به پیشرفت و تطابق با شرایط زندگیشه  

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم یه پسر ۳ماهه دارم از اولش به سختی بهش شیر خودمو دادم .شیرم هم خیلی زیاده .اما انگار اصلا شیرم دوست داره دو دقیقه دو دقیقه میخوره .وقتی شیرم سر می ره ول میکنه .دیگه کلافه شدم .پسر اولم ۲۲ ماه خورد .دیگه میخوام شیرخشک بدم چون اعصابم خورد شده