2777
2789
عنوان

خانوما بنظر شما فاصله باعث میشه عشق تموم بشه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 51 پست
مرسی از نظرت ارومم کردی فداتشم❤

خواهش میکنم 😍

نگران نباش هیچی شما رو از هم جدا نمیکنه 💪🏻

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فاصله هیییچ وقت نمیتونه قدرت عشق رو کنم کنه!

چه بسا ادمهایی که از ما دورند و خیلییی احساس بهتری

بهشون داریم؛ و چه زیادن ادمهایی که کنارمون هستند 

و ما ازشون بدمون میاد و یا اینکه هیییچ حسی بهشون نداریم...فاصله هیچ وقت باعث سردی نمیشه؛

بلکه میتونه یه فرصت باشه برا هر دوطرف

تا عشقشون رو بسنجن

باید کماکان مرد، اما زیست....
به نظر منم رابطه راه دور جواب نمیده. حتی واسه زن و شوهر. دوری از یه حدی بیشتر باعث میشه آدما دیگه هم ...

عزیزم راه دور نیستیم که تویه شهریم...فقط اینکه بخاطر مخالفت بابام نمیتونیم همو ببینیم و تماس داشته باشیم

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
نه فاصله هیییچ وقت نمیتونه قدرت عشق رو کنم کنه! چه بسا ادمهایی که از ما دورند و خیلییی احساس بهتری ...

بله درسته ممنونم ازت مهربونم😍❤

عشق واقعی سرد نمیشه ولی اگه طرف فکر کنه عاشقه و با دوری کم کم عادت کنه اون تصوری از عشق بوده
عشق من همیشه ازم دور بود و هر 40 روز میامد و چند روز باهم بودیم و تمام دنیای هم بودیم چه در دوری و چه در نزدیکی ، بنا به دلایلی قسمت هم نشدیم . اون بعد 4 سال به زور خانوادش ازدواج کرد و من بعد 12 سال از این جدایی ازدواج کردم.
من تا عمر دارم عاشقشم و میدونم اونم همین حس رو داره
ما این دنیا به هم نرسیدیم اما عشقمون توی قلبمون موند
من همسرم رو دوست دارم اما عاشقش نیستم
عشق واقعی فقط و فقط و فقط یکباره

عزیزم راه دور نیستیم که تویه شهریم...فقط اینکه بخاطر مخالفت بابام نمیتونیم همو ببینیم و تماس داشته ب ...

همون دیگه.مسافت که مهم نیست. مثلا فرض کن توی یه ماه یک بار با طرف حرف بزنی، یعنی توی یک سال ۱۲ بار! خب خیلی کمه. عملا شناختی که آدم از هم داره دچار مشکل میشه. به هر حال امیدوارم اونچه برات خیره پیش بیاد.  

عشق واقعی سرد نمیشه ولی اگه طرف فکر کنه عاشقه و با دوری کم کم عادت کنه اون تصوری از عشق بوده عشق من ...

الهی بمیرم برا دلت چقد سخته وای خدا اشکم در اومد😔خدا الهی به دلت ارامش بده همینو میتونم فقط واست آرزو کنم

همون دیگه.مسافت که مهم نیست. مثلا فرض کن توی یه ماه یک بار با طرف حرف بزنی، یعنی توی یک سال ۱۲ بار! ...

چاره ای نیست جفتمون مجبوریم😞عشقم باید تلاششو کنه تا بابامو راضی کنه وگرنه کلا دیگ نمیتونیم حرف بزنیم...