بچه ها قرص جینسینگ گرفتم برای افزایش اشتها کسی استفاده کرده؟عوارض نداره؟چاق شدین؟
اشتهام کمه مجبورم یه چیز اشتهاآوری بخورم😢🎈
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
خوب خریدی من خریدم 60تازه قبل گرونی ها قرصه یا کپسول
کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@ تا نصیحت خواهرانه دارم براتون : اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟ ما مال قضاوت نیستیم... دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عکس بخدا ندارم در حال حاظر ولی حتما تو تاپیکهای خودممیزارم عزیزم تگت میکنم میشی عزیزم ...
همه رو امتحان کردم فاطمه ی دو روز رژیم شیر و خرما گرفتم فردا وزن کنم ببینم کم شده یا نه وزنم😣دعا کن عزیزم
اره والا معدهامونو بکنن بندازن جلو سگ بلانسبت تو😒😪من عکسمو بزارم نظر بدی؟
وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
عزیزم تو از همون اولاش وزنت بالا رفت یا بعدن؟آخه من ۲۰ عددشو خوردم هنوز هیچی
۲۰ تاشو خوردی؟
۶۰تاس بابا هنو فرصت داری
ولی روزی دوتاشو بخور به نظرم تاثیرش بیشتره
چطوری به خودم بقبولونم که یکی اشتها نداره. دلش نمیخواد یه بشقاب بزرگ ماکارونی بخوره یه پیتزا درسته بخوره نون خامه ای هشت تا یجا بخوره.خوش بحالتون
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
من یه مدت پودر رویال خوردم بقدری اشتهام زیاد شد که حد نداشت شبها پا میشدم تو خواب یه کیکو بدون جویدن قورت میدادم ۷ کیلو هم تو ۲ ماه اضافه کردم ولی موهام به شدت ریزش پیدا کرد و افتادم به خونریزی غیر طبیعی ترسیدم و قطع کردم
ولی چیزی که اونموقع فهمیدم این بود که لذتی که چاقها از خوردن غذاها میبرند رو ما لاغرها هیچ وقت نفهمیدیم حتی خوراکی هایی که دوست دارمو اونموقع با یه لذت وصف ناشدنی میخوردم در واقع میبلعیدم نگید خوش به حال شما لاغرا همه چی میتونید بخورید واقعا خوش به حال شما چاقا کیف میکنید😕
کاش منم آب بخورم ۱۰ کیلو چاق شم😭
به چه می اندیشی؟ نگرانی بیجاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست لحظه ها را دریاب...
استاتر حلال کن ووببخش تو تاپیکت حرف میزنیم😍😍😍😍❤❤❤❤
عشقم راحت باشین😘💖