2777
2789
عنوان

به نظرتون با این چاق میشم؟😭😭🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 118 پست
خدا کنه🙏راستش من از قبل ندارم یدونه ۷۸ کیلو دارم یدونه ۷۲  ن ندیدم نمیدونم چ کاری برام پیش او ...

وای چه خوب شدی عزیزم 😯😯😯الان خیلی خوبی چیو میخای لاغر کنی اخه؟

اول چقد بود وزنت؟

من مامان شدم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشقم راحت باشین😘💖

ببخشید❤😘

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
وای چه خوب شدی عزیزم 😯😯😯الان خیلی خوبی چیو میخای لاغر کنی اخه؟ اول چقد بود وزنت؟

تازه اینجا فقط ۶ کیلو تفاوته اول ۹۰ بودم روم سیاه خواهر😩😩😩

ن بازم چاقم پهلو هام و رونم 

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
اخه چرا ؟؟؟ از اول اینطوری بودین؟

ن تا قبل ۱۵ سالگی اشتهای خیلی خوبی داشتم عالی بود"بعد که عروسی کردم دچار یه سری مشکلات شودم غصه و اینا انگار یه ادم دیگه شودم اشتهاهیچ هیچ  یعنی نمیتونم یه غذای درست حسابی بخورم۴ ساله"دیگه از خودم متنفرم از بس اشتها اور خریدم

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
من خورشت و اینا درست کنم اشتها ندارم گوشتو بخورم فقط یه زره از آبشو میخورم😔

پس تو اشتهات خیلی کمه😕

باز من خوبم درحد یه آدم نرمال غذا میخورم ولی وزنم همیشه ثابته

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
تازه اینجا فقط ۶ کیلو تفاوته اول ۹۰ بودم روم سیاه خواهر😩😩😩 ن بازم چاقم پهلو هام و رونم 

دشمنت رو سیاه😂😂😂

من چی بگم ۱۰۴ بودم😂

برا پهلوهات حلقه بزن عالیه 

ببین طنابم خیلی خوب کالری میسوزونه 

ولی وجدانااا حسی که تو لاغری هست توچاقی نیست 

یعنی عشق دنیاس لاغری

من مامان شدم🥲
واقعاا اینجور ادمها ژن برترن😂

دقیقا

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
دشمنت رو سیاه😂😂😂 من چی بگم ۱۰۴ بودم😂 برا پهلوهات حلقه بزن عالیه  ببین طنابم خیلی خوب کال ...

عزیزم چه رژیمی گرفتی الان چند کیلویی؟؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

من رفتم دارو خانه گفتم اشتها ندارم وزنم هه ی داره کم میشه 'الهی خیر نبینه بهم دگزا داد منم ازش غافل میخوردم ۸ کیلو چاق شودم اشتهامم که نگم "ولی بدبختم کرد دندونام همه خورد شود کلیه درد و هزارتا دیکه که دوست ندارم بگم"بعد ترک دگزا اون یه زره اشتهای که هم داشتم اونم رفت

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
ن تا قبل ۱۵ سالگی اشتهای خیلی خوبی داشتم عالی بود"بعد که عروسی کردم دچار یه سری مشکلات شودم غصه و ای ...

یه چند روز بیا خونه ما حسابی میترکونمت 😯

بیین هر کی میاد خونه من 

میگن یعنی تو ادم میترکونی حتی اگه اشتها نداشته باشن باید بخورن 

چون خودم‌نمیتونم  بخورم هی میارم و میزارم که بقیه بخورن 

حرص و طمع من بخاب😂😂😂😂😂

من مامان شدم🥲
دشمنت رو سیاه😂😂😂 من چی بگم ۱۰۴ بودم😂 برا پهلوهات حلقه بزن عالیه  ببین طنابم خیلی خوب کال ...

حلقه میزنم طناب پیاده روی رقص دمبل اپهای ورزش تو کوشیم اوووف ینی میبینم ۶۹.۹۹ حتا😩😩🙏

من رفتم دارو خانه گفتم اشتها ندارم وزنم هه ی داره کم میشه 'الهی خیر نبینه بهم دگزا داد منم ازش غافل ...

تجربه بهم ثابت کرده تو این موارد عطاریا واردترن😂

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
یه چند روز بیا خونه ما حسابی میترکونمت 😯 بیین هر کی میاد خونه من  میگن یعنی تو ادم میترکونی ...

😂😂😂😂😂