2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو تا بحران کشنده تو زندگیم داشتم یکیش فوت مامان قشنگم بود که هنوزم بخاطرش داغونم و اون یکی هم یه مسئله شخصی بود که با صبر و اعتماد مطلق به خدا ازش گذشتم و پاداش صبرمم گرفتم 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
اوووم، خدا به همه مون کمک کنه عزیز جان 

الهی

نمیدونم چرا بارش عذاب الهی و امتحانش ادامه داره و تموم نمیشه 

لااقل ی نفس بگیریم وسطش

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
اولش دهنم صاف شد تا رشد کردم و من الان یه ادم قوی ترم    

پس تو یه نجات یافته ای تو رو خدا راز موفقیتت به ما بیچاره ها هم بگو تا نپاشیدیم 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

مرگ عزيز خيلي بده 

نميتونم خودم رو توي اون شرايط تصور كنم 

واقعا خدا به شماهايي كه تجربه كردين صبر فراوون بده 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
من متلاشی شدم به قول مامانم رومبیدم .بستگی به توان آدم داره من که خیلی ضعیف شدم خیلی

منم خیلی ضعیف شدم، خیلی می ترسم از این وضع نمی دونمم چطور باید ازش در بیام. مگن بپذیر،پذیرفتن چطوری آخه؟ 

نه هیج وقت نابود نکردم خودمو

هر وقت خیلی داغونم پناه میبرم به امام رضا

به بزرگی خودش قسم هیچ وقت رومو زمین نزده و از جایی گره رو باز کرده که فکرشم نمیشد کرد

من شدید امام رضایی هستم

با این که کیلومتر ها باهاش فاصله دارم

فقط هنوز که هنوز روحم خیلی اذیت از بدی های دیگران در حقم

وگرنه مشکلات زندگی میگذره

نامهربونی و بی معرفتی های آدما خیلی قلب منو اذیت میکنه

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
پس تو یه نجات یافته ای تو رو خدا راز موفقیتت به ما بیچاره ها هم بگو تا نپاشیدیم 

تنها چیزی که باعث شد از جام بلند شم این بود که حل کردن مشکلات من واسه خدا یک ثانیه ام طول نمیکشه. بارشو از رو دوشم برداشتم، از گریه دست برداشتم، شروع کردم به توجه به چیزایی که بهم داده. همه چیو سپردم به خودش. هر چی دیدم گفتم ولی خدای من بزرگتره. همه اش حل شد

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

زندگی هیچوقت آسونتر نمیشه این ماهستیم که قوی ترمیشیم..بشر پوست کلفته هیچیش نمیشه  

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
از هم پاشيديم ناراحت شديم غصه خورديم گريه كرديم ولي هم رشد كرديم هم درس عبرت شد 

راز موفقیتت چی بوده؟ چطوری از ته اون ضعف ها خودتو کشیدی بیرون؟ من اینقدر ضعیف شدم مثل یه نوزاد ... 

تویی که صبر میکنی اخر سر ادم بزرگی میشی. نه کسی که همش میناله. نه کسی که همش میگه من بدبختم. بدبختی و خوشبختی دست خودته. نه قسمت

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.