2777
2789

سلام دوستان

کسی از شما میتونه به نیابت از یه خانمی ۴۰ روز زیارت عاشورا به روش حق شناس برای حاجت روا شدنش بخونه؟

خیلی مهمه خودش حال روحی و خصوصا جسمیش 

جالب نیست اگه میتونین دریغ نکنین عزیزان  

این دوستمون میتونه در عوض برای کسی که این چله رو به نیابت انجام میده قران یا صلوات بفرسته  متاسفانه نمیتونه از نظر مالی کمک کنه چون خودش و خانواده تو مضیقه هستند   

انشاالله با کمک شما عزیزان مشکل این خانمم به نفس حق و قلب پاکتون حل بشه

امین یا رب العالمین 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پرسیدم خود حاجتمند باید بخونه وایه روزابی ک عذر شرعی داره نایب بگیره

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
نمیشه هر کس هر تعداد میتونه برداره؟

عزیز جان خودش بارها سعی کرده این چله رو انجام بده ولی گفتم حال جسمی و روحییش مانع شده  

میگن خلیا با این ختم حاجت روا شدند دوست داره انجام بشه تا با کمک امام حسین علیه السلام ایشونم حاجت روا بشن 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
من پرسیدم خود حاجتمند باید بخونه وایه روزابی ک عذر شرعی داره نایب بگیره

واقعا نمیشه کسی به جاش بخونه؟

عزیز جان خودش بارها سعی کرده این چله رو انجام بده ولی گفتم حال جسمی و روحییش مانع شده   میگن خ ...

کاش میشد عین تاپیک های دوستان که ختم و چله میذارن

هرکس بیاد یه دونه ،دوتا برداره به نیت ایشون من خیلی دلم میخواد کمک کنم اما نمی رسم با این روش اون همه رو بخونم 🌸🌸🌸🌸🌸

الهی حاجت شون روا بشه و غم از دلشون بره به لطف خدا