2777
2789

من و همسرم دو ماهه عقد کردیم. همسرم به شدت احساساتی و عاطفیه و وقتی تو جمع فامیل هستیم همش باید کنارش بشینم دستشو دور گردنم میندازه و دستمو میگیره تو دستش. خانواده پدری من براشون این رفتارا عجیبه و دائم چپ و راست به من تیکه میندازن به شوخی و من خیلی به هم میریزم. یعنی تا حالا نشده تو جمعی باشیم و از بقیه چیزی نشنوم در این مورد. طوری که یه بار به همسرم گفتم بعد از این تو جمع با من مثل غریبه ها رفتار کن چون دیگه برام سخته عکس العمل و نگاهای بقیه‌. اونم دلخور میشه مبگه من کار عجیبی انجام ندادم مگه اینکه ادم دست زنشو بگیره یا کنارش بشینه باهاش حرف بزنه کار بدیه؟

دلم میخواد بی توجه باشم ولی واقعا نمیتونم. رفتارا و حرفا خیلی آزار دهنده است برام. اخه چون سنم هم کمه و تا حالا اصلا تو باغ این چیزا نبودم و خیلی ماخوذ به حیا بودم تو جمعا همه بهم میگن از تو بعیده. انگار چه گناه کبیره ای اتفاق افتاده. به نظرتون باید رو رفتار همسرم کار کنم یا رو خودم که بتونم محل نذارم به بقیه و حرفاشون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بزار بقیه بترکن از حسادت 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بنظرم احساساته شوهرتو سرکوب نکن بذار مردم هرچی میخان بگن اینا اگه از هم دور هم بشینید میگن واااااای دیدی تازه عروس دوماد اصن ب هم محل نمیدادن فک کنم قهر بودن 😑😑😑😑

هر جایی رفتار خاص خودشو میطلبه ببین تو جمع خیلی لمس بدنی زن و شوهر صورت خوشی نداره ی سری کارا بهتره مخصوص ب خلوت خودتون باشه اینطوری پرستیژ خانواده تون حفظ میشه یه کم سنگین باشین 

اما کار فامیلاتونم اصلا صحیح نیست

کتار هم نشستن ک اشکال نداره. فرهنگ ما یه جوریه که پذیرش صمیمیت زن و شوهر تو جمع سخته. با همسرت صحبت کن و صمیمیت بیشتر بمونه برای خونه خودتون

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

من خیلی رو این چیزا حساسم خودم خیلی مراعات میکنم همسرمم طفلک رفتار عجیبی نداره فقط همش کنارمه و دستم تو دستشه. دلمم نمیاد خبلی از خودم برونمش موندم چی کار کنم