2777
2789

اسما غضنفری چه سرنوشت تلخی داشته سرنوشتش و خوندم اعصابم خراب شد 😔

اسما تو دانشگاه با رلش کات می‌کنه رلش هم عکس و اسم و اسم و شمارش و به عنوان ..ده پخش می‌کنه اسما بعدش حرصی میشه عکس مامان پسره رو با این عناوین منتشر می‌کنه

بعدش یکی از دخترای دانشگاه به اسما نزدیک میشه اعتمادش و جلب می‌کنه و اون میکشونه به یه خونه و اونجا چند نفر باهم بهش تج‌..ور می‌کنن دختری که اعتمادش و جلب کرده بوده هم ازش فیلم میگیره و تو فضای مجازی پخش می‌کنه ظاهراً همه اینایی که این بلا رو سر اسما آوردن از یه طایفه بودن 

اسما بعد چند ماه خودکشی می‌کنه بعضیا هم میگن مرگش مشکوک بوده و احتمالش وجود داره کشته شده باشه 

دوست دارم سرنوشت اونایی که این بلا رو سرش آوردن و هم بدونم اعدام شدن یا قراره بعد چند سال آزاد بشن راحت تو خیابون بچرخن نوشته بودن اون پسری که این نقشه ها رو چیده به اسما تج‌...وز نکرده فقط اون و کتک زده بخاطر همین دادگاه فقط دو سال حبس براش بریده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

به نظرم اول باید یه حکم سنگین به اون دختره میدادن که به هم نوع خودش رحم نکرده

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

من برای این مورد تاپیک زدم و مورد خشم طایفه متجاوزین قرار گرفتم حتی گفتن اسماهم مقصر بوده تاپیکتونو قفل کنید اینجام نیان

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یاسوج دقیقا کجا میشه؟

یه استان لر نشین  

استان کهگیلویه وبوی احمد

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

کلا دخترا تو این کشور مظلومن هر چی بشه وهرکی ازشون سوءاستفاده هم بکنه اونا مقصرن همیشه😔

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

با این طایفه ها قوم قبیله ها نمیشه درافتاد با ادمای که دنبال دردسر هستن فاصله باید گرفت عاقبت خوشی نداره 😭 

درسته قراربمیریم اما نه اینجوری 😭

گیرهمچین قومی افتادم اگه غفلت میکردم معلوم نبود چی درانتظارم بود خدا خودش رحم کنه 😭🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40