2777
2789
عنوان

بالاخره منم مامان شدم بعد چند سال😍+عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 4693 بازدید | 145 پست
برات سوره ی مریمم میخونم عزیزم ولی خدا خیلی مهربونه ان شاالله قبل عمل خودبخود باردار شی

خیلی ممنونم ،الهی صحیح و سالم بیاد بغلت،،آمین 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات انشاالله ولی امیدم صفر صفر من و شوهرم تو کربلا تو یه شب باهم خواب دیدیم  من خواب دیدم یه ...

مطمئن باش این خوابت نشونه ی خوبی داره

منتظر تعبیرش باش

اامیدی بدترین گناهه

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

مبارکه.ان شالله به سلامتی و شادی بغلش کنی.موقع زایمانت برای ما چشم انتظارا دعا کن..میشه بپرسم مشکل ناباروری تون چی بود و چطور حل شد؟

دوست دارم مادر بشم👪 رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین
مبارکه.ان شالله به سلامتی و شادی بغلش کنی.موقع زایمانت برای ما چشم انتظارا دعا کن..میشه بپرسم مشکل ن ...

تنبلی تخمدان شدید داشتم و پولیب

پولیبمو عمل کردم ۵ کیلو وزن کم کردم داروهای محرک خوردم و از همه مهمتر رفتم کربلا از همههه کمک خواستم تا خدا رو راضی کنن😍

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
تنبلی تخمدان شدید داشتم و پولیب پولیبمو عمل کردم ۵ کیلو وزن کم کردم داروهای محرک خوردم و از همه مهم ...

مبارکه.التماس دعا عزیزم😍

دوست دارم مادر بشم👪 رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین
ان شاالله  انتظار واقعا سخته

میشه یکی هم از ته دلش برای من دعا کنه،،،هشت ساله به هر دری کوبیدیم بسته بود

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میشه یکی هم از ته دلش برای من دعا کنه،،،هشت ساله به هر دری کوبیدیم بسته بود

ان شاالله انشاالله بحق شش ماهه ی حسین تیکر بارداری واقعی بذاری