2777
2789
این عکس انگار ی ادمی رو نشون میده ک طناب دار رو گردنشه بعد بینی اون ادمک نگاه کنی باز فلشه رو ب پایی ...

شاید داره ادرس قبر میده اون ضربدرا رو سرچ کردم چیز بدی نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن ضرب در یه چیزی هست که داره میگه چون تو هردوتا نقاشی هست 

شاید میگه از طرف یه ادمی که قبلا فوت شده اونجایی که فلش کشیده چیزی هست تو خونه 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

بنظرمن ضرب در یه چیزی هست که داره میگه چون تو هردوتا نقاشی هست شاید میگه از طرف یه ادمی که قبلا فوت ...

افرین دقیقا همینه

حالا یه سوال 

ما اطمینان داریم ک کار بچه نیس ب جرات میگم

با توجه ب اتفاقایی که تو خونمون افتاده 

حالا اگه چیزی که شما میکی باشه 

یعنی صحت کامل داره

منظورم اینه ک امکان داره ادرس چیزی بدن اما چیزی نباشه؟؟؟

افرین دقیقا همینهحالا یه سوال ما اطمینان داریم ک کار بچه نیس ب جرات میگمبا توجه ب اتفاقایی که تو خون ...

معلومه کار بچه نیست 

یعنی چی 

ادرس چیزی بدن  اما چیزی نباشه ؟

بنظرم باید جایی که ادرس دادن بگردین یا حتی تو دیوار 

خودت باتوجه به شواهدی که دیدی بهتر میفهمی

فقط قبل فوت پدرت هم بوده ؟

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

افرین دقیقا همینهحالا یه سوال ما اطمینان داریم ک کار بچه نیس ب جرات میگمبا توجه ب اتفاقایی که تو خون ...

من اینطور فیلم ها رو زیاد   دیدم شایدم توهم بزنم  ولی بنظرم  چیزی هست اونجا که برای این جن حل نشده 

ازتون کمک میخاد که به ارامش برسه 

تحقیق هم کنید ببینید خونه قبلا مال چه شخصی بوده و چطور فوت شده

معلومه کار بچه نیست یعنی چی ادرس چیزی بدن اما چیزی نباشه ؟بنظرم باید جایی که ادرس دادن بگردین یا حت ...

ببین اینا از سال قبل شروع شدن ب نشون دادن خودشون بابام در قید حیات بوده

ولی این یک نمونه نقاشی با یه جیزایی دیگه دقیقا یک هفته بعد از فوت  بابام بود

ببین اینا از سال قبل شروع شدن ب نشون دادن خودشون بابام در قید حیات بودهولی این یک نمونه نقاشی با یه ...

بابات اون موقع راجع بهشون چیزی نگفت؟

من اینطور فیلم ها رو زیاد دیدم شایدم توهم بزنم ولی بنظرم چیزی هست اونجا که برای این جن حل نشده ا ...

نمیدونم خونه بوده یا زمین خالی بوده 

ولی کنارمون قبرستونم بوده

نمیدونم خونه بوده یا زمین خالی بوده ولی کنارمون قبرستونم بوده

خب همون  

ببین یه کاری کن  بنظرم روی دیوار همونجا خودت چیزهایی که فکر میکنی منظورشه  بنویس 

بعد بگو بهش منظورش هرچی هست خط بکشه 

خودم ترسیدم 

ولی می دونم تو نترسی🙈

اگه انجام دادی  جواب داد بهم بگو 

نه بابام مریض بود الزایمرم داشت اصلا متوجهشونم نشد

گفتم شاید مربوط به گذشته بابات بوده 

روحش شاد