2777
2789

سلام
دخترم و رشتم تجربیه
کنکوری ۴۰۶
سال دهم یه مقدار افت داشتم ولی برای ترم دوم خوندم و عمومیام بیست و درسای تخصصیمم ۱۸.۵ ۱۹ شد
من تابستون نمیدونستم که باید دهم رو جمع بندی کنم و هیچ اطلاعاتیم نداشتم
نشستم فیزیک شیمی یازدهم رو پیشخوانی کردم
مدرسم نمونست و تو چند روز پیش در حد سه چهار روز برامون کلاسای شیمی و فیزیک گذاشتن
و معلمامون گفتن که باید دهم رو میبستیم تا الان
و چون اینکارو نکردیم کنکور موفق نمیشیم و تو تابستون یازدهم نمیشه خوند و...
من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
خیلی خودم رو با دیگران مقایسه میکنم و سردرگمم
از طرفی بچه های کلاسمون میخوان قلمچی شرکت کنن، نیاز هست؟

ببین خداشاهده بچه ها هیچکدوم دیگه درس نمیخونن با این نمره ها شانست بالاست چون الان همه شل کردن هیچم عقب نیستی ازمون شرکت کن حتما خیلی خوبه دستت میاد کنکور چجوریه اشکالاتت کجاست اگه بشینی عالی بخونی بخدا قبول میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خداشاهده بچه ها هیچکدوم دیگه درس نمیخونن با این نمره ها شانست بالاست چون الان همه شل کردن هیچم ...

مرسی عزیزم 

نمیدونم چطوری باید بخونم

مشاور تحصیلی بگیرم چیکار کنم

مرسی عزیزم نمیدونم چطوری باید بخونممشاور تحصیلی بگیرم چیکار کنم

ببین الان اصلا نباید گوش بدی به نصیحت هرکسی صرفا دانشجو ها که چه مسیری در پیش گرفتن

دانش اموزا الان فقط پی مسخره بازی ان رتبه های امسال داغونن همه

مشاوری بگیر که برات برنامه بنویسه که تو هرروز چه تایمی چه درسی بخونی و ازمون حتما شرکت کن همین مسیرو ادامه بدی رتبه خوب اوردی اصلا دیر نیست برای شروع بهترین زمانه برنامه خوب بریزی بردی

چرا بابا من یکی از دوستام تو تابستون دوبار خوند دهم یازدهمو(:اره خیلی زوده بذار برا دوازدهمت اونم ن ...

عه جدی

مرسی

از چه نظر زوده؟ 

جوی که بین بچه هامون افتاده واقعا عجیب غریبه

دوستای نزدیکمم اصلا نمیگن میخونن یا چیکار میکنن

عه جدیمرسیاز چه نظر زوده؟ جوی که بین بچه هامون افتاده واقعا عجیب غریبهدوستای نزدیکمم اصلا نمیگن میخو ...

اره

کلا برای تست زدن و تستی خوندن خیلی زوده چون ۶۰ درصد از کنکورت نهاییاست...

باید الان ک یازدهم‌میری رو نهایی خوندنت کار کنی ن تستی